Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u binnenkort door ons gebeld.

Op dit moment voert Vitens alleen urgent werk achter de voordeur uit. Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u zo snel mogelijk door ons gebeld om deze te annuleren of te verzetten.

Meer informatie

Industrie

In de industrie is water cruciaal bij de productie en is het direct van invloed op de kwaliteit van de producten. Er zijn dan ook wettelijke eisen waaraan het water moet voldoen. Vitens Solutions helpt u hierbij. Of het nu gaat om ketelwater, koelwater, afvalwater of gesloten systemen (zoals C.V.).

Lees meer

Recreatie

De recreatiebranche valt wettelijk onder de legionella-categorie 'hoog risico'. Terecht, want gasten van een hotel, camping of zwembad moeten kunnen vertrouwen op veilig drinkwater. Vitens Solutions zorgt ervoor dat u aan alle strenge wettelijke eisen voldoet door monsterneming, analyse en rapportage

Lees meer

Zorg

Voor ziekenhuizen en medische centra is een hoge waterkwaliteit van levensbelang. Aan tandartsen en mondhygiënisten worden hoge eisen gesteld wat betreft legionellapreventie. Lees hoe Vitens Solutions u kan helpen te voldoen aan de WIP-richtlijn.
 

Lees meer

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.