Te Koop: Watertoren Bilthoven

Burgermeester van der Borchlaan 5 en 5a

Bilthoven (3722 GZ)

Highlights

  • Watertoren
  • Hoogte ca. 42 meter
  • Voormalige dienstwoning

Watertoren Bilthoven

Het object

De watertoren is ontworpen door architect H.F. Mertens en werd gebouwd in 1926 - 1927. De watertoren heeft een hoogte van 42,00 meter en een waterreservoir van 300 m³. De, naast de toren gelegen, woning is een voormalig bedrijfswoning en wordt verhuurd. De toren en woning staan aan de Burgemeester van der Borchlaan te Bilthoven.

De omgeving

Bilthoven is een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt (provincie Utrecht). Op 1 januari 2006 had Bilthoven 21.984 inwoners. Het perceel ligt dicht bij het Bospark Bilthoven, de golfclub en tennisclub.

Status

De toren en woning komen op termijn in de verkoop. Heeft u belangstelling dan kunt u dit kenbaar maken. Stuur het ingevulde belangstellingsformulier, onder vermelding van locatie Bilthoven, naar Vastgoed.Vitens@vitens.nl. U wordt door ons benaderd zodra het verkoopproces wordt gestart. 

Alvast een kijkje willen nemen? Bekijk de virtuele rondleiding http://www.studioraak.nl/watertorens/Watertoren-Bilthoven.html

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.