Op dit moment heeft Vitens alle niet-urgente werkzaamheden achter de voordeur stopgezet.

 Zo voorkomen we verspreiding van het coronavirus. Natuurlijk lossen we acute storingen en lekkages altijd op.

Meer informatie

Terug naar aanbod

Voormalige productielocatie met bijgebouwen en woning Soest

Inschrijving gesloten: Voormalige productielocatie met bijgebouwen en woning Soest

Deze voormalige productielocatie bestaande uit een pompgebouw, een filtergebouw, een reinwaterkelder en een woning is al geruime tijd niet in gebruik. De verkoop is inmiddels gestart.  

De totale locatie kent een oppervlakte van 01.86.60 hectare waarvan circa 00.66.00 hectare verkocht kan worden. Het terrein van 00.66.00 hectare is zelfstandig ontsloten op de openbare Den Blieklaan. 

De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Soest hecht bijzondere waarde aan de ensemblewerking van de zichtbare gebouwen. Het is dan ook van groot belang om deze verschijningsvorm te handhaven.

Na gesprekken met de gemeente Soest is gebleken dat het college een positieve grondhouding heeft aangenomen ten aanzien van de wijziging van de huidige bestemming ‘Bedrijf’ met functieaanduiding ‘Nutsbedrijf’ naar de bestemming ‘wonen’. Hierbij wordt ervan uitgaan dat de huidige bebouwing niet gesloopt wordt, maar getransformeerd naar wooneenheden.

Omgeving
Soest is een plaats in de provincie Utrecht. De nabije omgeving kenmerkt zich door bos, duinen, heide en weilanden, waar mooie fiets- en wandelpaden zijn aangelegd. De locatie is goed bereikbaar vanuit het centrum van Soest en ligt op ca. 15 minuten rijden van de belangrijke rijkswegen A28, A1 en A27. 

Contactinformatie
Meer informatie over de gebouwen is te vinden op de website van Funda. Heeft u vragen over de verkoop dan kunt u contact opnemen met Cushman & Wakefield telefoonnummer: (+31) 20 664 46 44.

Kenmerken

  • Bouwjaar: pompgebouw en filtergebouw 1930, woning en reinwaterkelder 1931
  • Perceelgrootte:  Ca. 00.66.00 hectare
  • Monument: Geen monument
  • Bouwstijl: Onbekend

 

Den Blieklaan 1-3 Soest A

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.