Te Koop: Voormalig productielocatie met bijgebouwen en woning

Soest

Den Blieklaan 1 en 3

3766 AP Soest

Soest

Het object

Het productiegebouw en de woning zijn gebouwd in de jaren dertig en staan op een ruim perceel van 18.660 m2. Het perceel is in volledig eigendom. Het pompgebouw bestaat uit een aantal blokvormige delen die de verschillende ruimten weergeeft. De eenvoudige, gedeeltelijk geïsoleerde, woning heeft een vierkante voetprint. Aan de achterzijde is een keuken aangebouwd.

De omgeving

Soest is een plaats in de provincie Utrecht. De nabije omgeving kenmerkt zich door bos, duinen, heide en weilanden, waar mooie fiets- en wandelpaden zijn aangelegd. De locatie is goed bereikbaar vanuit het centrum van Soest en ligt op ca. 15 minuten rijden van de belangrijke rijkswegen A28, A1 en A27.

Status

De gebouwen komen op termijn in de verkoop. Heeft u belangstelling dan kunt u dit kenbaar maken. Stuur het ingevulde belangstellingsformulier, onder vermelding van locatie Soest, naar Vastgoed.Vitens@vitens.nl. U wordt door ons benaderd zodra het verkoopproces wordt gestart. 

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.