Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u binnenkort door ons gebeld.

Op dit moment voert Vitens alleen urgent werk achter de voordeur uit. Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u zo snel mogelijk door ons gebeld om deze te annuleren of te verzetten.

Meer informatie

Verkocht: Watertoren Lopik

Damweg 2
3411 AW  Lopik

Highlights

  • Landelijk gelegen
  • Nabij Utrecht en de Randstad
  • Perceeloppervlakte 1585 m2
Watertoren Lopik A 

Het object

De watertoren staat tussen de landerijen aan de rand van het dorp Lopik. Het gebouw torent met zijn 47 meter hoog boven het bekende veenlandschap uit.
De watertoren uit 1936, inclusief waterreservoir met een inhoud van 400 m3, is door Vitens goed onderhouden, maar dient verbouwd te worden om het een nieuwe invulling te geven.

De omgeving

De gemeente Lopik ligt in het Groene Hart van Nederland en is met een oppervlakte van 7.940 ha één van de grootste gemeente in de Provincie Utrecht. Over een lengte van ongeveer 18 kilometer wordt de gemeente Lopik aan de zuidkant begrensd door de rivier de Lek met haar fraaie uiterwaarden, aan de noordkant door Montfoort en Oudewater, aan de oostkant door IJsselstein en aan de westkant door Schoonhoven. Met de auto bent u in korte tijd op de A2, A27 en de A12.  De omgeving biedt goede recreatiemogelijkheden, fietsend, wandelend of vanaf het water.

Status

De watertoren staat te koop.

De watertoren leent zich voor verschillende mogelijkheden qua indeling. Zo kunnen inspirerende woonruimtes, praktijkruimtes of een combinatie daarvan worden gerealiseerd. 
Het gebouw kan ook bijzonder goed zijn groene omgeving dienen door een gemengde functie met horeca te realiseren.

Heeft u belangstelling dan kunt u dit kenbaar maken. Stuur het ingevulde belangstellingsformulier, onder vermelding van locatie Lopik, naar Vastgoed.Vitens@vitens.nl.  

 

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.