Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u binnenkort door ons gebeld.

Op dit moment voert Vitens alleen urgent werk achter de voordeur uit. Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u zo snel mogelijk door ons gebeld om deze te annuleren of te verzetten.

Meer informatie

Te koop Watertoren Hoog en Droog

Hoog en Droog 28

Enschede (7511 KS)

Highlights

  • Tegen het centrum van Enschede
  • Classicistische stijl met neogotische elementen
  • Middelpunt in wijkpark Bothoven-Noord

 

Het object

Watertoren Hoog en Droog is gelegen in de wijk Bothoven-Noord. De toren stamt uit 1890 en is ontworpen door architect N. Biezeveld. Het omliggende terrein is, in samenwerking met Gemeente en wijkbewoners, omgebouwd tot wijkpark, waarin de toren een prominente plaats in neemt.

De Omgeving

Enschede is groot geworden door de textielindustrie. Tegenwoordig een Studentenstad met een rijk uitgaansleven en meermalen uitgeroepen tot sportgemeente van het jaar door de vele activiteiten en het rijke verenigingsleven. De stad heeft een goede ontsluiting richting snelwegen. Het centraal station biedt rechtstreeks verbindingen naar de grote steden in de Randstad en Schiphol.

Status

De toren staat in de verkoop, klik hier voor de verkoopbrochure.
Belangstelling? U kunt uw interesse, onder begeleiding van uw contactgegevens en een korte toelichting op uw plannen, kenbaar maken via Vitens@DTZ.nl

Alvast een kijkje willen nemen? Bekijk de virtuele rondleiding http://www.studioraak.nl/watertorens/Watertoren-Enschede.html

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.