Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u binnenkort door ons gebeld.

Op dit moment voert Vitens alleen urgent werk achter de voordeur uit. Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u zo snel mogelijk door ons gebeld om deze te annuleren of te verzetten.

Meer informatie

Te Koop: Watertoren Bilthoven

Burgermeester van der Borchlaan 5a

Bilthoven (3722 GZ)

Highlights

  • Watertoren
  • Hoogte ca. 42 meter

Watertoren Bilthoven

Het object

De watertoren is ontworpen door architect H.F. Mertens en werd gebouwd in 1926 - 1927. De watertoren heeft een hoogte van 42,00 meter en een waterreservoir van 300 m³. De toren staat aan de Burgemeester van der Borchlaan te Bilthoven.

De omgeving

Bilthoven is een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt (provincie Utrecht). Op 1 januari 2006 had Bilthoven 21.984 inwoners. Het perceel ligt dicht bij het Bospark Bilthoven, de golfclub en tennisclub.

Status

De toren komt op termijn in de verkoop. Heeft u belangstelling dan kunt u dit kenbaar maken. Stuur het ingevulde belangstellingsformulier, onder vermelding van locatie Bilthoven, naar Vastgoed.Vitens@vitens.nl. U wordt door ons benaderd zodra het verkoopproces wordt gestart. 

Alvast een kijkje willen nemen? Bekijk de virtuele rondleiding http://www.studioraak.nl/watertorens/Watertoren-Bilthoven.html

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.