Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u binnenkort door ons gebeld.

Op dit moment voert Vitens alleen urgent werk achter de voordeur uit. Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u zo snel mogelijk door ons gebeld om deze te annuleren of te verzetten.

Meer informatie

Verkocht kantoorgebouw

Utrecht

Reactorweg 47 3542 AD Utrecht

  • 9,778 m2 kantoorruimte, een laboratoriumgebouw en 175 parkeerplaatsen
  • Ruime verdiepingsvloeren met grote open ruimte voor flexibele werkplekken
  • Gelegen op zichtlocatie langs de A2 Utrecht-Amsterdam

Utrecht Reactorweg

Het object

Het pand kent 12 verdiepingen en heeft 2 aparte ingangen. De verdiepingen zijn, door het open karakter, uitermate geschikt voor het inrichten van flexibele werkplekken. Het kantoor is uitgerust met alle moderne faciliteiten, het restaurant op de bovenste etage biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar is ook een perfecte plaats voor medewerkers om inspiratie en energie op te doen.

De omgeving

Het gebouw ligt op een excellente locatie, zowel centraal gelegen in Nederland als wel in het business center van Utrecht. Het gebouw is door zijn mooie architectuur een “eye-catcher” langs de ring van Utrecht en de A2. Utrecht heeft het belangrijkste knooppunt voor treinverkeer en vliegveld Schiphol ligt met de auto slechts op 25 minuten afstand.

Status

In de verkoop.

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met Olaf Vogelaar of Michiel Bijmolt van JLL, telefoonnummer +31302843060.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.