Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u binnenkort door ons gebeld.

Op dit moment voert Vitens alleen urgent werk achter de voordeur uit. Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u zo snel mogelijk door ons gebeld om deze te annuleren of te verzetten.

Meer informatie

Te Koop: Voormalig productielocatie met bijgebouwen en woning

Soest

Den Blieklaan 1 en 3

3766 AP Soest

Den Blieklaan 1-3 Soest A 

Het object

Aan de Den Blieklaan 1 en 3 te Soest is een voormalige productielocatie van Vitens gesitueerd. Deze locatie is al geruime tijd niet meer door Vitens in gebruik als productielocatie. In dat kader zal de locatie op korte termijn te koop aangeboden gaan worden. De totale locatie kent een oppervlakte van 01.86.60 hectare waarvan circa 00.66.00 hectare verkocht kan worden. Het terrein van 00.66.00 hectare is zelfstandig ontsloten op de openbare Den Blieklaan en bestaat uit een pompgebouw, een filtergebouw, een reinwaterkelder en een woning.

De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Soest hecht bijzondere waarde aan de ensemblewerking van de zichtbare gebouwen. Het is dan ook van groot belang om deze verschijningsvorm te handhaven.

Na gesprekken met de gemeente Soest is gebleken dat het college een positieve grondhouding heeft aangenomen ten aanzien van de wijziging van de huidige bestemming ‘Bedrijf’ met functieaanduiding ‘Nutsbedrijf’ naar de bestemming ‘wonen’. Hierbij wordt ervan uitgaan dat de huidige bebouwing niet gesloopt wordt, maar getransformeerd naar wooneenheden.

De omgeving

Soest is een plaats in de provincie Utrecht. De nabije omgeving kenmerkt zich door bos, duinen, heide en weilanden, waar mooie fiets- en wandelpaden zijn aangelegd. De locatie is goed bereikbaar vanuit het centrum van Soest en ligt op ca. 15 minuten rijden van de belangrijke rijkswegen A28, A1 en A27.

Status

De verkoop van de gebouwen is gestart. Meer informatie over de gebouwen is te vinden op de website van Funda . Cushman & Wakefield verzorgt namens Vitens N.V. de verkoop. Heeft u vragen over de verkoop dan kunt u contact opnemen met Cushman & Wakefield telefoonnummer: (+31) 20 664 46 44.
Nieuwsgiering hoe de locatie eruitziet? U kunt de beelden bekijken met deze dronefilm.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.