Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u binnenkort door ons gebeld.

Op dit moment voert Vitens alleen urgent werk achter de voordeur uit. Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u zo snel mogelijk door ons gebeld om deze te annuleren of te verzetten.

Meer informatie

Verkocht: Ritskeloane 4 Burgum

Situatie

Aan de rustige ‘Ritskeloane’ in een groene omgeving staat deze karakteristieke vrijstaande woning met bijgebouwen. Het object, dat sinds jaar en dag in gebruik geweest als dienstwoning, is gesitueerd op een perceel van maar liefst 00.75.50 ha. De woning met erf en ondergrond heeft een woonbestemming en het naastgelegen perceel grasland heeft een agrarische bestemming. Dit maakt dat het object ideaal geschikt is voor het (kleinschalig) houden van paarden en/of kleinvee.

Ritskeloane 4 Burgum 

Status

De woning zal vanaf eind augustus / begin september 2019 middels een lokale makelaar te koop aangeboden worden. Heeft u interesse? Vul dan nu ons belangstellendenformulier in en u wordt op de hoogte gehouden van de (verkoop)ontwikkelingen.

 

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.