Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u binnenkort door ons gebeld.

Op dit moment voert Vitens alleen urgent werk achter de voordeur uit. Heeft u een afspraak gepland? Dan wordt u zo snel mogelijk door ons gebeld om deze te annuleren of te verzetten.

Meer informatie

Verkocht: Pompgebouw Elburg

Zuiderzeestraatweg Oost 75

8081 LB Elburg

Highlights

  • Ligging in landelijke gebied
  • Nabij de Veluwe en het Veluwe meer
  • Ruime kavels

Het object

Het pompgebouw is gebouwd in de jaren vijftig door de architect Nap. Het terrein heeft een oppervlakte van ruim 2,5 hectare met veel groen. Hierdoor krijgt het pand veel privacy. Het pand leent zich uitstekend voor wonen/werken. De ligging aan de doorgaande weg N 309 van Elburg naar Zwolle geeft de locatie een goede bereikbaarheid. 

De omgeving

De gemeente Elburg ligt in de provincie Gelderland aan het Veluwemeer. Het stadje is één van de meest bezienswaardige stadjes van ons land. Het heeft veel monumenten en ligt in een waterrijke- en bosrijke omgeving. Door de ligging een perfecte plaats voor watersport, wandelaars en fietsers.

Status

Verkocht. 

Contactgegevens

U kunt uw belangstelling voor dit object niet meer kenbaar maken. Heeft u interesse in een ander object dan kunt u uw belangstelling middels het belangstellingsformulier kenbaar maken. 

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.