Lage waterdruk omgeving Bolsward

Als gevolg van een leidingbreuk is de waterdruk in omgeving Bolsward de gehele dag lager dan u gewend bent. Wij verwachten dat de druk vanavond volledig is hersteld. Kijk voor meer informatie op www.waterstoring.nl

Vitens Vastgoed

Vitens zet regelmatig gronden en gebouwen in de verkoop als ze niet meer bedrijfsmatig kunnen worden ingezet. Deze gronden en de veelal bijzondere gebouwen willen wij op een verantwoorde wijze een nieuw leven geven. Online kunt u nu kennis maken met deze objecten. Heeft u belangstelling dan kunt u dat aan ons kenbaar maken. Vul het belangstellingsformulier in en stuur deze, onder vermelding van de locatie, naar Vastgoed.Vitens@vitens.nl. Wij nemen uw gegevens op in onze belangstellendenlijst en zodra het verkoopproces start nemen wij contact met u op.

Herbestemming industrieel erfgoed

In de periode 2014-2016 verkocht Vitens vier prachtige cultuurhistorische objecten die stuk voor stuk een mooie herbestemming kregen. De verhalen van de trotse nieuwe eigenaren zijn gebundeld in dit boekje

 

Klik op de categorieën hieronder om de gronden en gebouwen te zien die te koop staan, verkocht zijn of op termijn in de verkoop komen.

                                                                  
Veelgestelde vragen
Wanneer komt er een object in de verkoop?

Als objecten niets meer toevoegen aan het proces “van bron tot kraan”. Met andere woorden: als Vitens het object niet meer kan gebruiken.

Wat is de planning van de verkoop van het object?

Doordat het aanloopproces veel tijd kost is er geen planning af te geven. Sommige objecten zijn nog niet vrijgegeven omdat deze nog in waterwingebied staan. Dit kan jaren duren.

Kan ik een rondleiding krijgen/ bezichtigen?

Zodra de verkoop van start gaat, worden er bezichtigingsdagen georganiseerd

Wat is de vraagprijs van het object?

De prijs is afhankelijk van de marktwaarde op dat moment en wordt niet genoemd bij de verkoop.

Waarom wordt er gevraagd naar mijn plannen voor het object?

De plannen worden beoordeeld aan de hand van een puntensysteem, onder meer hoe maatschappelijk, innovatief en draagkrachtig het plan is. Deze plannen en de beoordeling daarvan, spelen een grote rol in het verkoopproces.

In welke fase krijg ik bericht?

Bij de presentatie van het object, zodra deze in de verkoop gaat, we noemen dit de "kickoff"

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.