Relatie
management

Relatiemanagers zijn het gezicht van Vitens voor bedrijven die doorgaans meer dan 10.000 m3 water per jaar verbruiken. De stem van de zakelijke klant. Zo worden uw wensen en behoeften vertaald naar onze dienstverlening.

Wat kan Vitens Relatiemanagement voor u betekenen?

Waterkwaliteit

Vanuit ons laboratorium meten we dagelijks de kwaliteit van ons water, dat voldoet aan de kwaliteitseisen die de drinkwaterwet voorschrijft.

Voor elk productiebedrijf in ons verzorgingsgebied worden ieder kwartaal kwaliteitsrapporten online gepubliceerd. Op die manier houden we scherp toezicht op het drinkwater dat naar onze klanten gaat.

Lees meer

Automatic Meter Reading

Met Automatic Meter Reading (AMR) krijgt u meer inzicht in uw waterverbruik, afnamepatroon en verbruikspieken. Deze slimme meter maakt uw bedrijfsprocessen efficiƫnter en duurzamer.

Lees meer

Zelf water winnen

Heeft uw bedrijf een eigen waterwinning? Met onze Water Winner Indicator rekent u uit of het rendabel is om over te stappen op het drinkwater van Vitens. Kan uw bedrijf niet zonder drinkwater? Dan raden wij een waterreservoir aan.

Lees meer

Tijdelijk water

Voor grote evenementen en bouwwerkzaamheden bieden we een standpijp aan om u tijdelijk van water te voorzien.

Lees meer

Speciale klanten

Ziekenhuizen, thuisdialyse-patiƫnten en de voedselindustrie kunnen ook bij calamiteiten en werkzaamheden aan het leidingnetwerk op ons rekenen.

Lees meer

Neem contact op met Vitens Relatiemanagement

Heeft u een vraag over de waterkwaliteit in uw onderneming, wilt u drinkwater gebruiken als grondstof of wilt u meer weten over kraanwater in de horeca? Onze relatiemanagers helpen u graag verder. Ze zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur op 088 88 48 429 en via relatiemanagement@vitens.nl.

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.