Zakelijk

Vitens is de grootste drinkwaterleverancier van Nederland en levert dagelijks aan 5,6 miljoen klanten, waarvan ruim 400.000 bedrijven.


Ontdek meer

Kwaliteit van het water

Vitens produceert en levert betrouwbaar drinkwater. Water dat voldoet aan de kwaliteitseisen die de drinkwaterwet voorschrijft. Van bron tot kraan nemen we periodiek watermonsters af. In ons laboratorium worden deze monsters op uiteenlopende parameters onderzocht.

Lees meer

Automatic Meter Reading

Inzicht in uw zakelijk verbruik?

Met Automatic Meter Reading (slimme meter) krijgt u meer inzicht in uw waterverbruik, afnamepatroon en verbruikspieken.

Lees meer

Bluswater

Naast de primaire taak van Vitens, het leveren van drinkwater, voorziet het drinkwaternet zo mogelijk ook in de vraag naar bluswater.

Lees meer

Laboratorium

Vanuit het Vitenslaboratorium biedt Vitens Solutions alle denkbare chemische en microbiologische analyses aan op het gebied van water. Onze partners helpen ons met logistiek, monsterneming, reiniging en advies. Hierdoor zijn we tot optimale dienstverlening in staat.

Ontdek meer

Vitens Solutions

Voor onze zakelijke klanten verzorgt Vitens Solutions praktisch wateronderzoek. Meer informatie vindt u hieronder.
Label for icon

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op! Samen met onze partners vinden wij altijd een oplossing!

Neem contact met ons op

Label for icon

Branches

Of u nu zwembadeigenaar, tandarts of tuinder bent: wij verzorgen wateronderzoek voor verschillende zakelijke klanten. Lees gauw verder wat Vitens Solutions voor uw branche kan betekenen!

Branches

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.