Technisch Applicatiebeheerder SAP

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
ICT, Technisch Applicatiebeheer
Salaris
Maximaal € 48.765 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

We mogen dan bijna 50.000 kilometer aan waterleidingen in de grond hebben liggen, zonder een strakke ICT organisatie komt er geen water uit de kraan. Aangezien ICT en innovatie alleen maar belangrijker worden de komende jaren, hebben we een nieuwe IT strategie geïmplementeerd waarbij de ICT organisatie centraal is ingericht. Nu is het tijd om deze strategie waar te maken. Technisch Applicatiebeheer, waar de Technisch Applicatiebeheerder toebehoort, is onderdeel van de afdeling ICT binnen Vitens. De afdeling ICT zorgt voor de ontwikkeling en beheer van alle ICT systemen binnen Vitens. De afdeling ICT bestaat verder nog uit de volgende teams: Advies & Analyse, Architectuur & Beleid, Functioneel Beheer, Systeembeheer, Netwerkbeheer, Service & Procesmanagement, Projectmanagement en Servicedesk. De totale afdeling ICT bestaat uit circa 100 professionals.

De functie

In deze functie ben je actief voor regulier beheer en projecten. Concreet betekent dit:
- Je voert regie over de beheerdiensten die zijn belegd bij leveranciers;
- Je analyseert issue en changes om te bepalen welke (keten) applicatie verantwoordelijk is voor de verstoring;
- Je accepteert projecten en changes bij in-productiename, stelt daarvoor acceptatiecriteria op en ondersteunt het project tijdens verschillende fases van het project;
- Je werkt mee in het changeproces, stelt wijzigingsvoorstellen op, classificeert en beheert deze en voert impactanalyses uit;
- Je adviseert over de inzet van technische middelen betreffende het SAP-landschap;
- Je werkt pro-actief mee aan het verbeteren van het beheer.

Je werkt samen met je collega’s aan de verdere professionalisering van het team en de werkzaamheden.

Kennis en vaardigheden

Je beschikt over een HBO opleiding en relevante werkervaring in een vergelijkbare omgeving. Daarbij heb je gedegen kennis van de ITIL proces aanpak, Microsoft Windows, Office pakketten en servicedeskpakketten. Je weet als geen ander de klant centraal te stellen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard neem je op basis van je gedegen kennis, analytische vaardigheden en gezonde verstand initiatieven om onze processen en het beheer verder te optimaliseren. Je bent een echte teamspeler die zijn talenten optimaal inzet.
Je hebt een brede technische beheerkennis van het SAP-portfolio(must) en/of het SAP-Mobile Platform(pré). Omdat de niet-SAP en SAP-applicaties steeds meer verbonden worden is een goede algemene ICT kennis (netwerk, certificaten) van belang.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 8. Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (ca 22%), een persoonlijk opleidingsbudget en een mobiliteitsbudget.

Bijzonderheden

De invulling van deze vacature is in behandeling bij bureau Sterksen, gespecialiseerd in IT recruitment. Voor vragen kun je contact opnemen met Yvonne van Amelsvoort, bureau Sterksen, op het mobiele nummer: 06-41902316.

Je standplaats is Zwolle, maar er zijn mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om jou een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.


Solliciteren

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, motivatie en CV via onderstaande button aan Yvonne van Amelsvoort.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '<', '>', '%' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.