Teammanager Microbiologie

Standplaats
Leeuwarden
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
Laboratorium
Salaris
Maximaal €69.760 bruto per jaar incl. FAB (Conform CAO WWb schaal 11)

De uitdaging

Het Laboratorium bewaakt voor Vitens en haar externe opdrachtgevers (pro-actief en innovatief) de (drink-)waterkwaliteit vanaf zuivering, distributie en risicovolle binnen installaties, ten einde de levering van veilig en betrouwbaar drinkwater voor nu en in de toekomst te borgen. Het Laboratorium richt zich op bemonsteren en analyseren, het rapporten en adviseren over de drinkwaterkwaliteit, het tijdig signaleren van kwaliteitsafwijkingen, het rapporteren over genomen correctieve maatregelen en het controleren van risicovolle binnen installaties.

Het Laboratorium bestaat uit 5 teams. Te weten het Bedrijfsbureau, Chemie, Microbiologie, Monsterneming en Controle en Controle & Beheer Drinkwaterinstallatie.

Het team Microbiologie draagt met name zorg voor de microbiologische analyses en draagt bij aan Vitens brede projecten. Het team bestaat uit ca. 25 medewerkers.

De functie

Als Teammanager Microbiologie rapporteer je aan de Manager Laboratorium. Je maakt deel uit van het MT van het Laboratorium. In deze uitdagende managementfunctie coach en enthousiasmeer jij jouw medewerkers. Je stuurt en monitort de teamprestaties, voert plan-, voortgang- en beoordelingsgesprekken en bent medeverantwoordelijke voor de doelstellingen van de afdeling. Je draagt bij aan het opstellen van afdelingsplannen en je vertaalt de strategie van Vitens en van het Laboratorium naar tactische en operationele teamdoelen. Daarnaast ligt er een belangrijke uitdaging om procesverbeteringen te formuleren en implementeren.

Kennis en vaardigheden

Bij de afdeling Laboratorium zijn we op zoek naar mensen die graag samen resultaten neerzetten en passie hebben voor hun vak. Je neemt hierin verantwoordelijkheid voor het team, je verlegt grenzen door te experimenteren en hierin fouten te accepteren en daarvan te leren. Je beleeft plezier aan het leiding geven aan een team waarbij samenwerking en ontwikkeling belangrijke thema’s zijn.

Je spreekt collega’s aan en hebt oog voor de mens. De afdeling staat voor een grote uitdaging waarbij het belangrijk is dat je medewerkers mee kan nemen in de veranderingen die aansluiten bij de toekomstvisie van het Laboratorium.

Je legt de focus op de toekomst en je hebt passie voor innovatie. Je wordt enthousiast over toekomstige technieken zoals het ontwikkelen, testen en gebruiken en implementeren van (biologische-) sensoring en DNA-technieken. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en kennis van Microbiologie.

Wat bieden wij

Het salaris bedraagt maximaal €69.760 bruto per jaar incl. FAB (Conform CAO WWb schaal 11 min. €3.462 – max. €4.945). Vitens kent een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van 17,56%. Dit budget wordt maandelijks aan je uitgekeerd, tenzij je bijvoorbeeld extra vrije dagen koopt of spaart voor uitbetaling op een moment later in het jaar. Onderdeel van dit budget zijn je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

 

Bij Vitens beschik je standaard over 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast beschik je over een inzetbaarheidsbudget ter hoogte van 52 uur waarmee je de balans tussen werk- en privé kunt optimaliseren.

 

Vitens stimuleert jouw ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden en kent daarnaast voor iedere medewerker een Employability Budget ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook heb je de mogelijkheid om in dit kader jouw expertise in te zetten bij internationale projecten in ontwikkelingslanden via Vitens Evides International.

Bijzonderheden

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om je de functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit nagaan, je CV checken, navraag doen bij referenten en je diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig bekijken. Daarnaast vragen we je om een Verklaring omtrent het Gedrag te overleggen. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.

 

Een assessment kan onderdeel zijn van deze selectieprocedure.  

Interesse?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan door jouw motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatiebutton te versturen. Zolang de vacature open staat kan er gereageerd worden. De vacature wordt behandelt door Recruitment Company, voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jos van den Brule (brule@recruitmentcompany.nl).

 

 

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.