Teammanager Hoofdleidingen Gelderland

Standplaats
Arnhem
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO/WO
Afdeling
Ontwerp & Aanleg
Salaris
Maximaal € 66.400 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Iedere dag wordt er in Nederland volop ontwikkeld en gebouwd, zoals nieuwe woonwijken, snelwegen en andere grote infraprojecten. Dit betekent dat wij continu onze drinkwaterinfrastructuur moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat al onze klanten 24/7 veilig en lekker drinkwater uit de kraan krijgen. Daarom werkt onze afdeling Ontwerp & Aanleg voortdurend aan het aanleggen van nieuwe leidingen en het verleggen van bestaande. Daarnaast vinden bij de bovengrondse infrastructuur (de productiebedrijven van Vitens) renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats. Om ons hierbij te helpen zijn we op zoek naar een Teammanager.
We zijn een professionele projectorganisatie, waarbinnen de samenwerking met onze ketenpartners belangrijk is. We zoeken dan ook collega’s die gezamenlijk resultaat willen neerzetten, standvastig zijn, passie hebben voor hun vak én onze klanten.

De functie

Je beleeft plezier aan het leiding geven aan een team van ongeveer 20 (senior) projectleiders zie zich bevindt in een sterk veranderende omgeving. Je coacht en enthousiasmeert jouw medewerkers. Je stuurt op concrete doelstellingen, monitort de teamprestaties, voert voortgang- en beoordelingsgesprekken en bent mede verantwoordelijk voor de doelstellingen van de afdeling Ontwerp & Aanleg en vertaling naar afdelingsplannen. Belangrijke thema’s daarbij zijn samenwerking en klantgerichtheid.
Je wordt uitgedaagd om je te ontwikkelen en je ambitie na te streven. Dat betekent dat je fouten durft te maken en daarvan leert. Je spreekt collega’s aan op hun gedrag en hebt oog voor de mens. Kortom je neemt je eigen verantwoordelijkheid, toont voorbeeldgedrag en werkt samen op basis van vertrouwen met je collega’s. In deze rol is het belangrijk dat je medewerkers mee kunt nemen in veranderingen en hen zelf de regie kunt laten nemen.
Als Teammanager Hoofdleidingen maak je deel uit van het Managementteam Ontwerp & Aanleg en geef je mede richting aan de ontwikkeling van de afdeling.

Kennis en vaardigheden

We zijn op zoek naar een gedreven, daadkrachtige en resultaatgerichte teammanager. Je neemt initiatief, durft besluiten te nemen, bent een goede coach en bent communicatief sterk. Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een (civiel)technische opleidingsachtergrond. Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring bijvoorbeeld binnen onze sector, een ingenieursbureau of aannemingsbedrijf. Je bent gewend om leiding te geven aan teams in een technische omgeving. Met jouw uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden weet jij dit team te managen.

Arbeidsvoorwaarden

Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (ca 17%). Daarnaast krijg je de beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget.

Bijzonderheden

Voor vragen kun je contact opnemen met Elsbeth van der Linde, Manager Ontwerp & Aanleg via e-mail Elsbeth.vanderLinde@vitens.nl of telefoon 06-15573836.
Je standplaats is Arnhem, maar er zijn mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats en wordt daarvoor met moderne middelen gefaciliteerd. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om jou een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren

Stuur je CV met motivatie voor 20 december 2017 via onderstaande sollicitatiebutton naar het secretariaat van O&A, t.a.v. Ellis Lorist.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.