Soliciteer nu Pijl rechts

Teammanager Winning en Zuivering Gebied 2 (Utrecht), tijdelijke invulling tot 1 januari 2021.

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40
Educatie
HBO
Afdeling
Winning & Zuivering
Salaris
Max. € 70.000 per jaar inclusief FAB

De uitdaging

De afdeling Winning en Zuivering is verantwoordelijk voor het proces van grondwaterwinning en waterzuivering. De afdeling bestaat uit ongeveer 240 medewerkers die elke dag zorgen voor kwalitatief zeer goed drinkwater. Vanuit ongeveer 100 productiebedrijven wordt 24 uur per dag 7 dagen per week water geproduceerd om een betrouwbare watervoorziening te waarborgen. Kerntaken zijn onder andere het beheer van de winvergunningen en toezien op de correcte naleving van de vergunningen, bedrijfsvoering, ontwikkelen en implementeren van onderhoudsplannen, zorg dragen voor de waterkwaliteit, beheer van grond-, hulp- en reststoffen, afhandeling van storingen en ontwikkelen van beleid op het gebieden van waterwinning en productie samen met de afdeling Asset Management. De expertise binnen de afdeling wordt ook ingezet voor externe projecten en voor Vitens-Evides International. 

De functie

Je bent verantwoordelijk voor planning, monitoring en optimalisatie van winning- en zuiveringsactiviteiten om een betrouwbare watervoorziening te waarborgen in het gebied Utrecht. Belangrijkste processen zijn onderhoud van de verschillende assets en de storingen die moeten worden opgelost om een onverstoorde drinkwatervoorziening te kunnen blijven waarborgen. Je stuurt ongeveer 25 medewerkers aan binnen het team. In het kader van de Visie Water Maken 2025 wordt een coachende en faciliterende rol gevraagd. Je bent in staat medewerkers te stimuleren om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en te laten zien. Je coacht het team en de individuele teamleden gericht op doelstellingen van het proces en de motivatie van de medewerkers. Je draagt bij aan de formulering, ontwikkeling en verbetering van het beleid. Belangrijke taak is ook om in 2020 de medewerkers mee te nemen in de verandering qua taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden in 2021.

Kennis en vaardigheden

Je hebt een HBO-opleiding voltooid. Je hebt kennis van het proces rondom de winning en zuivering. Je bent een generalist waardoor je over de verschillende processen (en afdelingen) kan uitkijken. Je hebt een inspirerende leiderschapstijl waardoor je de gewenste verandering kunt bewerkstelligen. Naast inspirerende eigenschappen bezit je ook resultaatgerichtheid. Je kunt harde en zachte factoren van leidinggeven afwisselen om zo te komen tot de juiste resultaten. Je stimuleert medewerkers tot persoonlijk leiderschap doordat je jezelf ook kwetsbaar durft op te stellen. Je bent open, eerlijk, integer en direct. Je geeft medewerkers de ruimte voor zelfsturing en ondernemerschap. Door het naleven en uitdragen van onze kernwaarden zorg jij voor meer verbinding intern tussen alle geledingen, maar ook buiten de organisatie door een effectievere samenwerking met zakelijke relaties, respect voor het belang van de klant en het onderkennen en benutten van kansen. Je geeft en verdient het vertrouwen dat nodig is om een gemeenschappelijk belang te voelen en daarnaar te handelen. Als teammanager ga je jezelf en je collega’s uitdagen tot het verleggen van grenzen en het ontwikkelen van jezelf en van Vitens. In het kader van de Visie Water Maken 2025 zijn de competenties coachen, leiderschap, beslissen en resultaatgericht essentieel.

Arbeidsvoorwaarden

De standplaats is Zwolle. Het genoemde maximale bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel ArbeidsvoorwaardenBudget (ca 17%). Daarnaast beschik je over een inzetbaarheidsbudget ter hoogte van 52 uur waarmee je de balans tussen werk- en privé kunt optimaliseren. Je krijgt in deze functie de beschikking over een bedrijfsauto.

Bijzonderheden

Deze functie wordt tijdelijk ingevuld voor ongeveer 1,5 jaar. Startdatum is per direct, einddatum is 31 december 2020.

Solliciteren

Interesse? Stuur je CV met motivatie voor 9 augustus via onderstaande sollicitatiebutton naar Doeke Schippers. 
De vacature staat zowel extern als intern binnen Vitens open, waarbij interne kandidaten voorrang hebben. 

Over Vitens

Vitens is het drinkwaterbedrijf met ruim 5,6 miljoen klanten. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Ook bemoeien we ons nadrukkelijk met maatschappelijke discussies over water. Zodat we ook in de toekomst onze klanten kunnen blijven voorzien van schoon en lekker kraanwater.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.