Solliciteer nu Pijl rechts

Teammanager Expertise - Bouwkunde en Werktuigbouwkunde

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40
Educatie
HBO/WO
Afdeling
Ontwerp en Aanleg
Salaris
Maximaal € 82.000 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

De afdeling Ontwerp & Aanleg staat voor een uitdagende opdracht. De komende jaren realiseren wij een groot en uitdagend projectenportfolio in een zeer veranderende omgeving.

Voor het Team Expertise (B/WtB) zijn wij op zoek naar een nieuwe Teammanager. Als Teammanager draag je zorg voor de aansturing van het team Bouwkunde en Werktuigbouwkunde en ben je met jouw team verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van onze kennis van technische oplossingen afgestemd op ontwikkelingen en innovaties op het gebied van de techniek. Je vervult op dit vlak tevens een belangrijke rol richting onze interne ketenpartners Asset Management en Winning & Zuivering en onze externe partners zoals ingenieursbureaus en aannemers.

 

De functie

Je geeft leiding aan circa 20 zelfstandig opererende professionals (Lead-, Senior-, Medior Engineers en Engineers) in een werkomgeving waarin gestructureerd projectmatig gewerkt wordt op basis van PrinceII principes. Het is hierbij van groot belang dat je medewerkers mee kunt nemen in veranderingen, gelet op onze nieuwe strategie (Route 21), de SAP transformatie en veranderingen bij onze interne en externe ketenpartners.

In je functie als Teammanager Expertise (B/WtB) maak je deel uit van het Managementteam Ontwerp & Aanleg en geef je mede richting aan de ontwikkeling van de gehele afdeling. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in de verdere uniformering en standaardisatie binnen Vitens.

Kennis en vaardigheden

Onze ideale kandidaat ziet er als volgt uit:
• Je hebt een HBO/WO-diploma;
• Je hebt 5 tot 8 jaar leidinggevende ervaring met het managen en coachen van teams, bij voorkeur in een veranderende (technische) omgeving;
• Je hebt affiniteit met techniek maar ook met het ontwikkelen en optimaliseren van (werk)processen en middelen om werkzaamheden efficiënt te kunnen uitvoeren;
• Je bent een kritische en een stevige gesprekspartner voor je collega teammanagers, ketenpartners en het eerste lijnmanagement;
• Je staat voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, organisatiesensitiviteit en probleemoplossend vermogen;
• Je bent analytisch sterk, resultaatgericht en je komt tot je recht in een aan verandering onderhevige omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden:

• een functie in schaal 12 (max. €5.611 bruto per maand bij fulltime contract);
• 17% Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget in maandelijkse uitkering, vrije dagen of vakantiegeld;
• 25 vakantiedagen plus 52 uur voor het optimaliseren van werk-privébalans;
• ruime mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en inzet in internationale hulpprojecten;
• alle ruimte en faciliteiten (smartphone, laptop en een bedrijfsauto).

Bijzonderheden

Voor vragen kun je contact opnemen met Elsbeth van der Linde, Afdelingsmanager bij Ontwerp & Aanleg via telefoonnummer: 06-15573836.
Je standplaats is Zwolle, maar er zijn mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats. Je wordt daarvoor met moderne middelen gefaciliteerd. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Jouw teamleden zijn werkzaam op de diverse locaties van Vitens en je aanwezigheid varieert daarmee ook om voor hen zichtbaar te zijn.

Solliciteren

Stuur je CV met motivatie via onderstaande sollicitatiebutton naar het secretariaat van O&A, t.a.v. Ellis Lorist.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft een ongeldig karakter ingevoerd '€' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.