Teammanager Bedrijfsbureau Laboratorium

Standplaats
Leeuwarden
Aantal uren
40 uur
Educatie
WO
Afdeling
Laboratorium
Salaris
Maximaal € 90.000 bruto per jaar incl. FAB (schaal 13 conform WWB CAO)

Onze uitdaging

Het Laboratorium bewaakt voor Vitens en haar externe opdrachtgevers (pro-actief en innovatief) de (drink-)waterkwaliteit vanaf zuivering, distributie en risicovolle binnen installaties, ten einde de levering van veilig en betrouwbaar drinkwater voor nu en in de toekomst te borgen. Het Laboratorium richt zich op bemonsteren en analyseren, het rapporteren en adviseren over de drinkwaterkwaliteit, het tijdig signaleren van kwaliteitsafwijkingen, het rapporteren over genomen correctieve maatregelen en het controleren van risicovolle binnen-installaties.

Het Laboratorium bestaat uit 5 teams. Te weten het Bedrijfsbureau, Chemie, Microbiologie, Monsterneming en Controle en Beheer Drinkwaterinstallatie.

Het team Bedrijfsbureau bestaat uit 4 clusters te weten Projecten, Relatiebeheer, Logistiek en Laboratorium procesautomatisering (LPA). Het betreft een multidisciplinair team bestaande uit 27 medewerkers.

De functie

Als Teammanager Bedrijfsbureau rapporteer je aan de Manager Laboratorium. Je maakt deel uit van het MT van de afdeling. In deze uitdagende managementfunctie coach en enthousiasmeer jij jouw medewerkers. Je stuurt en monitort de teamprestaties, voert plan-, voortgang- en beoordelingsgesprekken en bent medeverantwoordelijke voor de doelstellingen van de afdeling. Je vertaalt de strategie van Vitens naar tactisch en operationele doelen voor het Laboratorium. Daarnaast bepaal je mede de visie en strategie van het Laboratorium. Ook ligt er een belangrijke uitdaging om afdeling brede procesverbeteringen te formuleren en te implementeren.

Kennis en vaardigheden

Bij de afdeling Laboratorium zijn we op zoek naar een gedreven, innovatieve, daadkrachtige en resultaatgerichte teammanager. Je neemt initiatief, durft besluiten te nemen, bent een goede coach en communicatief sterk.

Je zet graag samen resultaten neer, bent innovatief en hebt passie voor het vakgebied en klanten. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en voelt je eigenaar van het team, je verlegt grenzen door te experimenteren en hierin fouten te accepteren en daarvan te leren. Je beleeft plezier aan het leiding geven aan een team waarbij samenwerking en klantgerichtheid belangrijke thema’s zijn.

Je spreekt collega’s aan en hebt oog voor de mens. Kortom je neemt je eigen verantwoordelijkheid, toont voorbeeldgedrag en werkt samen op basis van vertrouwen met je collega’s. In deze rol is het tevens belangrijk dat je medewerkers mee kan nemen in de veranderingen die aansluiten bij de (toekomst)visie van het Lab van de Toekomst.

 

Je beschikt over minimaal twee jaar leidinggevende ervaring en een afgeronde academische opleiding.

Wat bieden wij

Je standplaats is Leeuwarden. Daarbij kent Vitens mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

De functie is ingedeeld in schaal 13 (min. € 4.477,- en max. € 6.395,- bruto per maand) van de WWB CAO. Indicatie voor het bruto maximum jaarsalaris inclusief ons flexibel arbeidsvoorwaarden budget bedraagt € 90.000,-. In deze functie krijg je de beschikking over een persoonsgebonden bedrijfsauto.

Bijzonderheden

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om jou de functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door eventueel vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.

 

Het afnemen van een of meerdere assessments kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.

Interesse?

Bij de werving voor deze positie werken wij samen met Jos van den Brule van The Recruitment Company. Voor vragen kun je hem telefonisch bereiken onder 010-2250215. Jouw reactie kun je insturen via info@recruitmentcompany.nl

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.