Lage waterdruk in Overijssel en Gelderland door extreem waterverbruik.

Beperk uw watergebruik. Volg onze adviezenKijk voor de laatste stand van zaken op waterstoring.nl   

Solliciteer nu Pijl rechts

Stage Servicedesk ICT

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
MBO-stage
Afdeling
ICT
Salaris
Stage vergoeding

De uitdaging

Water winnen, zuiveren en leveren aan 5,7 miljoen mensen gaat gepaard met complexe processen en productie-installaties, aangestuurd en gecontroleerd door al even complexe ICT-systemen en applicaties. Vitens loopt voorop als het gaat om de implementatie van de nieuwste technieken. Je werkt samen met collega’s van verschillende afdelingen en op jouw ICT vakgebied. Onze ICT-afdeling telt dan ook zo’n 100 professionals.

Voor de Servicedesk ICT zoeken wij doorlopend stagiaires die het leuk vinden om allerlei verschillende ICT problemen op te lossen. En jij kan jezelf op onze afdeling verder ontwikkelen!

De functie

De stagiaire servicedesk ICT bij Vitens is het aanspreekpunt voor gebruikersvragen, feedback en opmerkingen van gebruikers met betrekking tot systeem- en netwerkbeheer, telefonie en draagt zorg voor het zo snel mogelijk oplossen van verstoringen in de continuïteit.

Kennis en vaardigheden

  • Het volgen van een MBO opleiding bij voorkeur in de richting ICT
  • Heeft ervaring van en kennis over hoe ICT middelen in te zetten om te voldoen aan de eisen van gebruikers.
  • Heeft ervaring met en is in staat tot het creëren van empathie voor de behoeften van de gebruikers.
  • Heeft ervaring in het vaststellen/scheppen van realistische verwachtingen met betrekking tot oplossen van verstoringen.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconform stagevergoeding en vakantiedagen.

Bijzonderheden

Voor de periode van September 2020 – Februari 2021 geldt deze stage vacature.

Je standplaats is Zwolle maar je zal ook af en toe kunnen werken op het kantoor van Arnhem. Daarnaast zijn er mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats.

Solliciteren

Interesse? Solliciteer via de onderstaande sollicitatie button door het versturen van je cv + motivatie.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,7 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft een ongeldig karakter ingevoerd '€' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.