Specialist Procestechnologie Winning en Zuivering

Standplaats
mobiel / vanuit huis
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO opleiding (chemische technologie of aanverwante richting)
Afdeling
Bedrijfsbureau Winning en Zuivering
Salaris
Maximaal € 54.000 bruto per jaar incl FAB

De afdeling

De afdeling Winning en Zuivering is verantwoordelijk voor de drinkwaterbereiding bestaande uit het proces van grondwaterwinning, waterzuivering, opslag en het in het distributienet brengen van drinkwater. Het team Bedrijfsbureau bestaat uit circa 25 medewerkers op voornamelijk HBO-niveau en werkt op tactisch niveau ter ondersteuning van de uitvoerende teams in de gebieden. Belangrijke verantwoordelijkheidsgebieden binnen dit team zijn: maintenance engineering, procestechnologie, energie, milieu, reststoffen en elektrotechniek.

De functie

Zoek je een uitdaging waarin je verantwoordelijk bent voor de bewaking van de waterkwaliteit en de werking van de productie-infrastructuur? Heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding en wil je je kennis en kunde van procestechnologie inzetten voor de continuïteit van de waterlevering, bijdragen aan beleid op dit gebied en de vertaling daarvan naar de operatie? Heb je verstand van productie installaties en weet je die te optimaliseren vanuit een optimale balans tussen performance, kosten en risico's? Past jouw gedrag bij het Vitens DNA van fris vakmanschap, grensverleggend en relevant voor de klant? Heb jij de analytische vaardigheden die ons gaan helpen met de volgende stap in datagestuurd werken en de introductie van nieuwe technologieën en modellen? Dan is de functie van Specialist Procestechnologie wat voor jou!

Als Specialist Procestechnologie rapporteer je aan de Teammanager Bedrijfsbureau en maak je deel uit van het cluster Procestechnologie. Je draagt bij aan de vertaling van strategisch en tactisch beleid naar operationele ondersteuning in de uitvoering op het gebied van procestechnologie. Je fungeert bij acute problemen in het watervoorzieningsproces als specialist / adviseur op het gebied van waterkwaliteit. Daarnaast bekijk je kritisch de opstelling van de productie-infrastructuur en initieer je het doorvoeren van verbeteringen hierin. Je focust je hierbij op zowel kwantiteit als kwaliteit teneinde een bijdrage te leveren aan de effectiviteit en efficiëntie van het procestechnologische proces. Hierbij heb je niet alleen oog voor de productie van drinkwater, maar ook voor de rest- en afvalstromen die daarbij ontstaan. Je werkt hierbij nauw samen met de betrokken teammanagers en procesoperators.

Kennis en vaardigheden

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van chemische technologie en enkele jaren werkervaring. Daarnaast heb je affiniteit met het werken met computers, modellen en moderne ICT middelen. Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden. Bij tegenslagen weet je nieuwe oplossingen te verzinnen, je houdt ervan om samen te werken en een resultaatgerichte houding maakt je profiel af.

Arbeidsvoorwaarden

Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (ca 21%), een persoonlijk opleidingsbudget en een mobiliteitsbudget.

De standplaats is mobiel/vanuit huis en heeft een focus op het noorden van het voorzieningsgebied. De gebiedsindeling wordt op een later moment vastgesteld en kan in de toekomst nog veranderen. De functie is ingedeeld in schaal 9 en de bedrijfsmiddelen als een laptop, telefoon en bedrijfsauto worden aan jou toegekend conform de geldende bedrijfsregelingen.

 

 

Bijzonderheden

Een pre-employmentscreening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Dit betekent dat wij jouw identiteit nagaan en een Verklaring omtrent Gedrag vragen. Hierover ontvang je informatie tijdens de selectieprocedure.

Solliciteren

Herken je jezelf in de functie en het profiel? Dan vragen wij je een korte motivatie te schrijven aangevuld met een uitgebreid CV. We hanteren geen deadline. Zolang deze vacature zichtbaar is, zijn wij nog in gesprek met kandidaten en kun je reageren.

Meer informatie over deze functie kan Robin van Loo (Teammanager Bedrijfsbureau) je geven. Hij is via 06-22556833 of via robin.vanloo@vitens.nl te bereiken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.