Specialist Onderhoud

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO opleiding
Afdeling
Netbeheer en Leveren
Salaris
Maximaal €54.000 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Als Specialist Onderhoud werk je in het team van de afdeling Bedrijfsbureau bij Netbeheer & Levering. Jij wordt enthousiast om deze belangrijke schakelfunctie in te vullen, waarbij je enerzijds operationeel de verbinding weet te leggen en feeling houdt met de status van het leidingnet, alsook de link kan maken met het beleid in relatie tot het beheer en onderhoud van ons ondergrondse drinkwaterleidingnet.


De functie

Wij zoeken een Specialist Onderhoud voor de regio Twente / Achterhoek. Als Specialist Onderhoud ben je samen met acht collega's verantwoordelijk voor het vertalen van het strategisch beleid naar de operatie. In de praktijk houdt dat in dat zowel proactief als reactief beheervraagstukken worden geanalyseerd, het werkelijke probleem zichtbaar wordt gemaakt en in samenwerking met professionals intern en extern tot een oplossing wordt gekomen. Dit met behulp van data en bestaande en te ontwikkelen methodieken.
Je bent een kennisdrager van de werking en de staat van onze infrastructuur. Je bent het aanspreekpunt bij vraagstukken over sanering, verlegging en beoordeeld netontwerpen. Richting gemeenten en veiligheidsregio's ben je het aanspreekpunt met betrekking tot het ongestoord liggen van onze infrastructuur en het beheer en onderhoud van blusvoorzieningen.

 

Kennis en vaardigheden

Wij zjin op zoek naar een kandidaat die:

 • Beschikt over een Hbo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting zoals werktuigbouwkunde, installatietechniek of civiele techniek;
 • Kennis heeft van de (drinkwater)infrastructuur;
 • Analytisch vermogen heeft om problemen te doorgronden en met aanbevelingen te komen;
 • Kennis van diverse geautomatiseerde systemen zoals SAP en GIS;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent representatief richting overheden en klanten.

Arbeidsvoorwaarden

 • De functie is ingedeeld in schaal 9 van de WWB-cao (max. € 3.700,- bruto per maand). Het maximum bruto jaarsalaris incl. ons flexibel arbeidsvoorwaardenbudget is ca. € 54.000,- (o.b.v. fulltime/ 40 uur).
 • Bij Vitens stel je met het Flexibele Arbeidsvoorwaardenbudget zelf je pakket arbeidsvoorwaarden vast dat het meest pas bij jouw persoonlijke situatie.
 • Er is een ruime mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en groei, daar is o.a. een persoonlijk opleidingsbudget voor beschikbaar.
 • Het gaat om een vacature met intentie tot vast dienstverband.

Bijzonderheden

 • Het verrichten van standaard consignatiediensten maakt onderdeel uit van de functie.
 • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Jouw standplaats is Zwolle, maar er zijn ruime mogelijkheden om flexibel te werken.
 • Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Cor Lievers, teammanager Bedrijfsbureau via 06-20723143 of per mail cor.lievers@vitens.nl.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze functie en het profiel? Reageer dan voor 13 december 2018 door te solliciteren via onderstaande button.

Over Vitens

Wij leveren 24/7 aan 5,6 miljoen klanten lekker en veilig kraanwater. Dit doen we via circa 50.000 kilometer waterleidingen. Aan de afdeling Netbeheer & Levering de uitdaging om de het leidingnet te beheren door nieuwe leidingen te leggen of oude leidingen te vervangen. Een flinke verantwoordelijkheid, maar gelukkig doen we dit samen. Binnen Netbeheer en Levering is het Bedrijfsbureau een team bestaande uit verschillende disciplines waarmee we de afdeling N&L ondersteunen. Dit doen wij met procesmanagers, stafmedewerker rapportage, specialisten schadebehandeling en zakelijk recht en de specialist onderhoud. Als specialist onderhoud werk je samen met acht collega’s waarbij je verantwoordelijk bent voor het vertalen van strategisch beleid naar de operatie.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.