Specialist PA - Schneider PLC

Standplaats
Arnhem / Mobiel
Aantal uren
40
Educatie
HBO Techniek, voorkeur Industriele Automatisering
Afdeling
Instrumentatie & Procesautomatisering, Winning en Zuivering
Salaris
€61.500

Onze uitdaging

De afdeling Winning en Zuivering is verantwoordelijk voor de drinkwaterbereiding bestaande uit het proces van grondwaterwinning, waterzuivering, opslag en het in het distributienet brengen van drinkwater. Het team Instrumentatie & Procesautomatisering bestaat uit circa 25 medewerkers en is ondersteunend aan de gebieden binnen Winning & Zuivering en aan de afdelingen Ontwerp & Aanleg en ICT.


Jouw functie

Ben jij de Specialist die deze mooie uitdaging wil aangaan?

 

De functie Specialist I&PA omvat meerdere rollen (specialisaties) zoals:

  • PA Netwerk en Beveiliging / Operational Security Expert (OSE)
  • Documentalist
  • PLC hard- en softwarespecialist
  • SCADA-specialist
  • Standaardisatie specialist
  • Instrumentatie specialist

Op dit moment zijn we op zoek naar een collega met kennis van en ervaring met het werken met Schneider PLC’s en met Vijeo Citect. Je bent in bezit van het Schneider Certified Engineer certificaat (PlantStruxe) of je bent bereid dit certificaat te gaan behalen.

 

Je draagt zorg voor de continuïteit van de waterlevering door het functioneren van de procesautomatisering assets en instrumentatie zeker te stellen. Je werkt op een tactisch niveau aan de vertaling van het (onderhouds)beleid naar de operatie en je weet vanuit rapportages en analyses verbeteringen te realiseren. Je bent tevens verantwoordelijk voor het PA-applicatiebeheer (patch- en upgradebeleid). Jouw kennis en kunde draag je uit naar de rest van de organisatie, bijvoorbeeld door het geven van opleidingen en instructies op het gebied van procesautomatisering.


Wat verwachten wij van jouw kennis en vaardigheden?

Je hebt een afgeronde hbo opleiding techniek, bij voorkeur Industriële Automatisering of aanverwante richting. Analytisch ben je scherp, je denkt in concepten en stelt oplossingsscenario’s op. Je grijpt kansen aan om te innoveren en verbeteringen door te voeren en je hebt oog voor de risico's. Je bent resultaatgericht en in zowel je mondelinge - als schriftelijke vaardigheden weet je je effectief uit te drukken. Een op samenwerking gerichte houding, maakt je profiel af.

Wat bieden wij jou?

De standplaats is Arnhem en kan door het optimaliseren van de teaminrichting in de toekomst veranderen. Daarin verwachten wij flexibiliteit. De functie is ingedeeld in schaal 10 en kent werkstijl B2. Bedrijfsmiddelen (laptop, telefoon en bedrijfsauto) worden toegekend conform de geldende bedrijfsregelingen passend bij de werkstijl.


Bijzonderheden

Het meedraaien in de consignatiedienst maakt deel uit van de functie. Om deze reden dien je in de provincie Utrecht, Gelderland of Flevoland woonachtig te zijn of  bereid zijn daar naartoe te verhuizen.


Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in de functie en het profiel? Reageer dan vòòr 1 februari a.s. Je kunt je sollicitatie richten aan Richard Termaat (richard.termaat@vitens.nl), Teammanager I&PA. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Joost Schimmel (06-1307 3023 joost.schimmel@vitens.nl), Coördinator Specialist PA Standaarden.


Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.


Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.