Specialist Infrastructuur

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
WO
Afdeling
Asset Management
Salaris
Maximaal € 77.000 op jaarbasis, inclusief Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (FAB).

De uitdaging

Omdat 5,6 miljoen Nederlanders iedere dag vertrouwen op schoon en lekker kraanwater moeten wij er voor zorgen dat onze performance en leveringszekerheid voor nu en de toekomst 100% is. Daarin ligt een flinke uitdaging voor de Specialist Infrastructuur die wij zoeken.

 

Het team NIM (Netwerkperformance en Informatiemanagement) is onderdeel van de afdeling Assetmanagement. Het team draagt onder andere zorg voor het datamanagement binnen Vitens. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het analyseren van de infrastructuur met behulp van data-analyses, netwerkmodellering en waterverdeling. Op basis daarvan worden de benodigde investeringen, performance en mate van onderhoud bepaald voor een goede drinkwatervoorziening.

De functie

De komende jaren ligt er binnen Vitens een uitdaging in het opstellen van provinciale infrastructuurplannen en in het in lijn brengen van deze plannen met de lange termijn visie van Vitens. Er zal daarom een nieuwe visie gevormd worden op de dimensionering van de infrastructuur en er zal een vertaling van bestaand en nieuw beleid gemaakt moeten worden zodat de juiste kaders voor de waterverdeling gevormd kunnen worden. Ook zullen de huidige hydraulische rekenmodellen doorontwikkeld en beter op elkaar afgestemd worden.

 

In deze functie leidt je complexe infrastructurele (onderzoeks/beleids-) projecten en vertaal je beleid naar rekenregels, toetscriteria, kaders en werkprocessen. Je draagt zorg voor de implementatie van deze werkprocessen binnen het team en ondersteunt de implementatie in andere teams. Daarnaast adviseer je de organisatie bij het opstellen van nieuw beleid met betrekking tot waterverdeling en dimensionering en adviseer je over complexe vraagstukken op dit vakgebied.

 

Je vervult daarnaast een vertegenwoordigende rol naar kennisinstituten en onderhoudt een (inter)nationaal netwerk.

Kennis en vaardigheden

We zoeken een kandidaat met aantoonbare ervaring in dit vakgebied die zich kan profileren als een autoriteit op het vakgebied. Je bent in het bezit van een WO diploma in een technische richting met affiniteit voor drinkwater. Je beschikt over hydraulische kennis op drinkwatergebied en je hebt ervaring met drinkwaterverdelingsvraagstukken en projectmanagement.

 

Resultaten vinden wij belangrijk. Vraagstukken kan je goed analyseren en je oplossingen zet je om in gedegen adviezen. Je bent in staat om tussen verschillende niveaus te schakelen en kan een brug slaan tussen techniek en beleid. Je vindt het leuk om met hydraulische modellen te werken en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dynamische hydraulische modellering.

Arbeidsvoorwaarden

Er zijn ruime mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats. Het maximum bruto maandsalaris bedraagt € 5367,- (schaal 12). Daarnaast kent Vitens een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget ter grootte van ca. 20%, een persoonlijk opleidingsbudget, smartphone en laptop. Ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk dus daarom investeren wij, door onder andere opleidingen en trainingen, in iedere Vitenser!

Solliciteren

Voor vragen over de functie kan je terecht bij Vera Lagendijk (Teammanager NIM) telefonisch bereikbaar via 06-51755637.

 

Interesse? Stuur dan je cv met motivatie voor 1 maart 2018 in via onderstaande sollicitatie button.

 

 

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.