Specialist Elektrotechniek Winning en Zuivering

Standplaats
mobiel / vanuit huis
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
Bedrijfsbureau Winning en Zuivering
Salaris
Maximaal € 56.500 bruto per jaar incl FAB

De afdeling

Wij garanderen 24 uur per dag water van topkwaliteit voor iedereen op elke plaats! De afdeling Winning en Zuivering is verantwoordelijk voor het maken van drinkwater bestaande uit het proces van grondwaterwinning, waterzuivering, opslag en het in het distributienet brengen van drinkwater. Hiertoe beheren, onderhouden en opereren we 93 productiebedrijven en 150 opjagers, reservoirs en watertorens. Het team Bedrijfsbureau bestaat uit circa 25 medewerkers op voornamelijk HBO-niveau en werkt op tactisch niveau ter ondersteuning van de uitvoerende teams in de gebieden. We denken samen na over het toepassen van nieuwe technieken waardoor we nog slimmer kunnen werken. Dit doen we binnen dit team in de volgende verantwoordelijkheidsgebieden: maintenance engineering, procestechnologie, energie, milieu, reststoffen, elektrotechniek en contractmanagement.

De functie

Heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding en wil je je kennis en kunde van elektrotechniek inzetten voor de continuïteit van de waterlevering, bijdragen aan beleid op dit gebied en de vertaling daarvan naar de operatie? Heb je verstand van onderhoudsmanagement op het gebied van elektrotechnische installaties en weet je dit te optimaliseren vanuit een optimale balans tussen performance, kosten en risico's? Past jouw gedrag bij het Vitens DNA van fris vakmanschap, grensverleggend en relevant voor de klant? Dan is de functie van Specialist Elektrotechniek wat voor jou!

Als Specialist Elektrotechniek rapporteer je aan de Teammanager Bedrijfsbureau en maak je deel uit van het cluster Elektrotechniek. Je werkt op een tactisch niveau aan de vertaling van het (onderhouds)beleid naar de operatie en je weet vanuit rapportages en analyses verbeteringen hierin te realiseren. Je fungeert als maintenance engineer voor elektrotechnische installaties als schakel in het assetmanagementproces en je weet concepten als RCM, FMECA en LCC toe te passen om het juiste onderhoudsprogramma op te stellen. Dit vraagt dat je ook breder kan kijken dan je eigen vakgebied en de verbinding zoekt met andere disciplines en afdelingen. Belangrijke ontwikkelingen voor de toekomst zijn de stappen naar condition based en/of predictive maintenance, datagestuurd werken en het inzichtelijk krijgen en houden van de condities van onze assets. Innovaties op het gebied van IoT, Industry 4.0 en big data willen we waar mogelijk en zinvol ook bij Vitens toepassen om nog beter ons productie- en onderhoudsproces te kunnen sturen.

Je bent Installatie Verantwoordelijke volgens de NEN3140 en daarmee verantwoordelijk voor de veilige bedrijfsvoering van de elektrische installaties en de veiligheid van de arbeidsmiddelen. Je kennis en kunde draag je uit naar de rest van de organisatie, bijvoorbeeld door het geven van opleiding/instructies op het gebied van elektrisch veilig werken. Dit vraagt van je dat je analytisch scherp bent, je kansen aangrijpt om te innoveren en verbeteringen door te voeren, oog hebt voor de risico's zowel in de installaties als in de arbeidsomstandigheden en je resultaten weet te behalen en uit te dragen in je communicatie.

Kennis en vaardigheden

Je hebt een afgeronde HBO of TU opleiding elektrotechniek (of aanverwante richting) en kennis van de NEN 3140 en NEN 1010. Voor deze functie is het belangrijk dat je staat voor je eigen ontwikkeling! Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden. Bij tegenslagen weet je nieuwe oplossingen te verzinnen, je hebt plezier in het samenwerken met anderen en een resultaatgerichte houding maakt je profiel af.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt maximaal €56.500 bruto per jaar incl. FAB (Conform CAO WWb schaal 9 min. €2.707 – max. €3.870). Vitens kent een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van ca. 20%. Dit budget wordt maandelijks aan je uitgekeerd, tenzij je bijvoorbeeld extra vrije dagen koopt of spaart voor uitbetaling op een moment later in het jaar. Onderdeel van dit budget zijn je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

 

Bij Vitens beschik je standaard over 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast beschik je over een inzetbaarheidsbudget ter hoogte van 52 uur waarmee je de balans tussen werk- en privé kunt optimaliseren.

 

Vitens stimuleert jouw ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden en kent daarnaast voor iedere medewerker een Employability Budget ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook heb je de mogelijkheid om in dit kader jouw expertise in te zetten bij internationale projecten in ontwikkelingslanden via Vitens Evides International.

 

De standplaats is mobiel/vanuit huis, waarbij je regelmatig wisselt tussen werken op kantoor en op locatie. In verband met de werkverdeling zoeken we mensen die bij voorkeur woonachtig zijn in Gelderland of Utrecht. De gebiedsindeling wordt op een later moment vastgesteld en kan in de toekomst nog veranderen. De hiervoor benodigde bedrijfsmiddelen als een laptop, telefoon en bedrijfsauto worden aan jou toegekend conform de geldende bedrijfsregelingen.

 

Bijzonderheden

Een pre-employmentscreening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Dit betekent dat wij jouw identiteit nagaan en een Verklaring omtrent Gedrag vragen. Hierover ontvang je informatie tijdens de selectieprodure.

In verband met interne verschuivingen zijn we op zoek naar 2 nieuwe collega's. De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd.

Solliciteren

Herken je jezelf in de functie en het profiel? Dan vragen wij je een korte motivatie te schrijven aangevuld met een uitgebreid CV. We hanteren geen deadline. Zolang deze vacature zichtbaar is, zijn wij nog in gesprek met kandidaten en kun je reageren.

Meer informatie over deze functie kan Robin van Loo (Teammanager Bedrijfsbureau) je geven. Hij is via 06-22556833 of via robin.vanloo@vitens.nl te bereiken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.