Soliciteer nu Pijl rechts

Senior Projectleider Elektrotechniek/Procesautomatisering Ontwerp & Aanleg

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
Ontwerp & Aanleg
Salaris
Maximaal € 61.702 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Iedere dag wordt er in Nederland volop ontwikkeld en gebouwd, zoals nieuwe woonwijken, snelwegen en andere grote infraprojecten. Dit betekent dat wij continu onze drinkwaterinfrastructuur moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat al onze klanten 24/7 veilig en lekker drinkwater uit de kraan krijgen. Daarom werkt onze afdeling Ontwerp & Aanleg voortdurend aan het aanleggen van nieuwe leidingen en het verleggen van bestaande. Daarnaast vinden bij de bovengrondse infrastructuur (de productiebedrijven van Vitens) renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats. Om ons hierbij te helpen zijn we op zoek naar een Senior Projectleider E/PA. We zijn een professionele projectorganisatie, waarbinnen de samenwerking met onze ketenpartners belangrijk is. We zoeken dan ook collega’s die gezamenlijk resultaat willen neerzetten, standvastig zijn, passie hebben voor hun vak én onze klanten.

De functie

Als Senior Projectleider E of PA heb jij een belangrijke regierol en ben je betrokken bij diverse investeringsprojecten op het gebied van drinkwatertechnologie. Als Senior Projectleider lever je vanuit je vakinhoudelijke kennis en kunde een belangrijke bijdrage aan monodisciplinaire projecten of ben je vanuit het vakgebied lid van grootschalige multidisciplinaire projectteams. Je draagt verder zorg voor het toepassen van de meest actuele ontwerpstandaarden en bewaakt de projectvoorgang volgens GOKIT (geld, organisatie, kwaliteit, informatie en tijd). Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en delen van kennis binnen het team, de afdeling en richting het management, om efficiency, effectiviteit en innovatie te verhogen. In de functie werk je nauw samen met externe ingenieursbureaus, leveranciers en bouwbedrijven. Intern heb je contact met collega’s, team- , project- en afdelingsmanagers.

Kennis en vaardigheden

Wij zijn op zoek naar talenten die graag samen resultaten neerzetten, passie hebben voor hun vak en eigen verantwoordelijkheid durven te nemen. Onze ideale kandidaat is een inhoudelijke specialist met een sterk analytisch denkvermogen die accuraat te werk gaat. Verder ben je communicatief sterk, onafhankelijk en een teamplayer.

Om als Senior Projectleider Procesautomatisering of Elektrotechniek aan de slag te gaan ben je in het bezit van een hbo-diploma, aangevuld met een specialisme op één van de gevraagde vakgebieden; projectmanagement, procesautomatisering en/of elektrotechniek.

Daarnaast heb je ervaring op het gebied van projectmatig werken (bij voorkeur Prince2) en heb je circa 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ook verwachten wij dat je kennis hebt van het drinkwaterproces of dat je bereid bent dit te leren door het volgen van een Hogere Opleiding Drinkwaterproductie.

Verder verwachten wij de volgende specifieke eisen:
Senior Projectleider Elektrotechniek:
- Gedegen kennis van huidige normen zoals NEN 1010 – NEN 3140 – NEN 60204;
- Affiniteit met industriële automatisering/procesautomatisering;
- Kennis/ervaring van EPLAN;
- In staat zijn om vanuit je inhoudelijke kennis een adviserende rol in te nemen.

Senior Projectleider Procesautomatisering:
- Het opstellen van een programma van eisen en een functioneel ontwerp (besturingsfilosofie);
- Kennis en ervaring met verschillende PLC/SCADA en/of DCS systemen, zoals bijvoorbeeld; Siemens, Schneider;
- Het functioneel kunnen toetsen van software aan het ontwerp d.m.v. een Factory Acceptance Test (FAT) en een Site Acceptance Test (SAT);
- Het lezen en begrijpen van technische tekeningen (zowel bouwkundig, elektrotechnisch als werktuigbouwkundig);
- In staat zijn om vanuit je inhoudelijke kennis een adviserende rol in te nemen.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 10. Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (ca 23%).

Bijzonderheden

Voor vragen kun je contact opnemen met Arie van der Steen (Teammanager E/PA a.i.) met telefoonnummer 06-44549953
Je standplaats is Zwolle, maar er zijn mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Solliciteren

Stuur je CV met motivatie via onderstaande sollicitatiebutton naar het secretariaat van O&A, t.a.v. Ellis Lorist

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.