Senior HR Adviseur

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
30 uur
Educatie
WO
Afdeling
HR
Salaris
Maximaal € 79.200 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

5,6 miljoen klanten voorzien wij dag en nacht van veilig en lekker kraanwater. Dit doen wij samen met 1400 medewerkers. Dat kan alleen als onze collega’s op de juist plekken zitten, het beste uit zichzelf en elkaar halen en goed in hun vel zitten. Een mooie uitdaging voor de senior HR Adviseur die wij zoeken.

 

Het team HR Advies wordt gevormd door medior en senior HR Adviseurs (8). Dit team is onderdeel van de afdeling HR binnen Vitens. De afdeling HR bestaat daarnaast uit de teams Beleid & Expertise, HR Service Center en Veiligheid & Gezondheid met in totaal circa 25 professionals.

De functie

Vanuit je rol als partner in business adviseer je het management met impact in hun verantwoordelijkheden als integrale managers op het vlak van mens, organisatie en verandering. Hierin schakel je gemakkelijk tussen zowel advies op tactisch en strategisch niveau als operationele activiteiten.

 

Daarbij is jouw gevoel voor (organisatie)sensitiviteit goed ontwikkeld. In je advisering laat je de doelstellingen van zowel Vitens, Winnen & Zuiveren (W&Z) als die van HR op een natuurlijke wijze samenvloeien.

 

Met een grote mate van zelfstandigheid adviseer je W&Z en je bent onderdeel van dit MT. Je levert een bijdrage aan HR beleidsonderwerpen/projecten vanuit jouw vakgebied en werkt samen met een medior HR adviseur. Onderwerpen van het HR domein van Vitens waarvoor jij binnen jouw processen een bijdrage levert zijn; realisatie verandertraject “Visie Watermaken”, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, gezondheidsmanagement, modernisering van arbeidsvoorwaarden en vraagstukken op gebied van leiderschap- en teamontwikkeling. Daarnaast heb je het specifieke HR expertisegebied ”Organisatiebeleid (o.a. SPP, Vitens Inclusief)” onder je hoede en treed je op als ‘linking pin’ tussen Beleid & Expertise en je collega HR adviseurs. Je neemt deel aan Vitens brede HR projecten op dit vlak en zorgt voor implementatie van HR beleid in de organisatie. Volop werk aan de winkel dus!

 

Jouw persoonlijkheid is minstens zo belangrijk om succesvol te zijn. Dit betekent dat je stevig in je schoenen staat en zaken doortastend, met fris vakmanschap en enthousiasme aanpakt.

Kennis en vaardigheden

Je moet wel wat kunnen om in ons team aan de slag te gaan. We verwachten van onze HR professionals collega’s dat ze met energie, enthousiasme en plezier het bedrijf ingaan. We practise what we preach! Bovendien staat de interne klant voorop. Dat betekent dat je continu op zoek bent naar de vraag achter de vraag, je goed gevoel hebt voor verhoudingen en consequenties van je handelen overziet. En met zoveel verschillende mensen en vragen waarmee je in aanraking komt, zit flexibiliteit je in de genen. Je bent goed in het concreet maken van zaken en hands on aan de slag te gaan en tegelijkertijd ben je in staat een gedegen analyse te maken en een vraagstuk naar een hoger niveau te brengen.

 

We verwachten ook dat je bewezen ervaring en kennis meebrengt. We zoeken iemand met WO- werk- en denkniveau bij voorkeur in de vakrichting, aangevuld met HRM gerelateerde cursussen, opleidingen en trainingen. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring binnen een HR Advies functie, ervaring met verandertrajecten en affiniteit met strategische personeelsplanningsvraagstukken. Je hebt een gezonde ambitie en de wil en potentie om je verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 12. De functie kent een maximaal bruto maandsalaris van € 5.367,-. Daarbovenop kent Vitens een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget van ruim 23%, een persoonlijk opleidingsbudget en een mobiliteitsbudget.

Bijzonderheden

Voor vragen kun je contact opnemen met Margot Dullaert (vanwege verblijf in het buitenland tot dinsdag 13 november via de mail: margot.dullaert@vitens.nl). Na 13 november is dit ook mogelijk via 06 - 30 66 78 62. Je standplaats is Zwolle en er zijn mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Je kunt tot 28 november 2018 reageren op deze functie.

 

Als we na de sollicitatieprocedure overwegen om jou deze functie aan te bieden, dan volgt een pre-employment screening vanwege security redenen. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie

Solliciteren

Stuur je CV met motivatie via onderstaande sollicitatiebutton naar Margot Dullaert.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend. Ook bemoeien we ons nadrukkelijk met maatschappelijke discussies over water. Zodat we ook in de toekomst onze klanten kunnen blijven voorzien van schoon en lekker kraanwater.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.