Solliciteer nu Pijl rechts

Functioneel Beheerder SAP GRC en SA

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40
Educatie
HBO
Afdeling
ICT
Salaris
max. € 4.830 bruto per maand (40 uur, incl. FAB)

Jouw uitdaging

Water winnen, zuiveren en leveren aan 5,7 miljoen mensen gaat gepaard met complexe processen en productie-installaties, aangestuurd en gecontroleerd door al even complexe ICT-systemen en applicaties. Onze ICT-afdeling telt dan ook zo’n 100 professionals. Opvallend aan deze beheerfunctie is dat we bij Vitens functioneel beheer en technisch ApplicatieBeheer in één afdeling hebben samengevoegd zodat je nauw samenwerkt. Je werkt samen met collega’s van verschillende afdelingen om jouw vakgebied én jezelf op een steeds hoger plan te brengen. Natuurlijk hou je daarbij de kosten en deadlines in de gaten, maar… kwaliteit is dé prioriteit. Bij het zoeken naar nieuwe oplossingen kun jij je stempel drukken op de ontwikkeling van SAP R3 autorisatiebeheer en draai je volop mee met de implementatie van S4Hana.


Senior Functioneel Beheerder SAP GRC en SA

Je gaat werken bij het team Applicatie beheer bedrijfssystemen (ABB) dat onderdeel is van de afdeling ICT. Samen met je collega’s van zorg jij er op de eerste plaats voor dat alle systemen altijd optimaal draaien.

Maar als Functioneel Beheerder zit je ook dicht bij de klant. Zo zorg je door het verzorgen van gebruikerstrainingen er voor dat andere collega’s onze systemen goed snappen en kunnen gebruiken.
Concrete taken zijn:

 • Oplossen van incidenten op het gebied van security/autorisaties en SAP GRC
 • deelname aan projecten, zoals de implementatie van S4Hana
 • meewerken aan onderhoud, change management en functionele testen
 • bewaken van prestatieniveaus, onderhoud en 2e en 3e lijns support
 • bijhouden van marktontwikkelingen, kansen signaleren op het gebied van S&A en SAP GRC

Pas ik bij jullie?

Dat ligt eraan! Er zijn een aantal dingen waar je simpelweg aan moet voldoen.

 • Een afgeronde HBO opleiding (informatiekundige richting) met specialisatie ICT, of minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante opleidingen;
 • een collegiale, ondernemende en ontwikkelings- en oplossingsgerichte instelling;
 • een stressbestendige doorzetter die verder kijkt dan de eigen discipline;
 • ervaring met wijzigingsbeheer op het gebied van autorisaties;
 • ervaring met Fiori autorisatieconcept;
 • kennis van SAP GRC;
 • kennis van het inrichten en onderhouden van rulesets.

 

Je moet je thuis voelen in een ICT afdeling met ambitie. We geloven in medewerkers die ondernemerschap tonen en willen meedenken in de verdere ontwikkeling van de afdeling. Daarom is het belangrijk dat je denkt in oplossingen, dat je goed kan samenwerken en communicatief je mannetje staat. Maar ook dat je verantwoordelijk voelt en het initiatief kan nemen. En minstens even belangrijk is het dat je plezier hebt in wat je doet, en dat ook uitstraalt. Herken je je hierin? Kom dan vooral kennis maken met ons.


 


Arbeidsvoorwaarden

Als je geen genoegen neemt met de status quo, dan is dit de baan voor jou. Je hebt hierin volop kans om voorop te lopen, te pionieren, je vakgebied te innoveren, en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen. Vitens is voortrekker in technologische vernieuwing, en SAP is daarbij een speerpunt. Dus zolang je zorgt dat de basis robuust en waterdicht is, kun je experimenteren en ben je eigenaar van je eigen ontwikkeling. Wat jou boeit! Bij Vitens werken we met persoonlijke carrièreplannen en reserveren we graag budget voor mensen die zich binnen en buiten werktijd verder willen ontwikkelen.

Wij bieden verder (op fulltime basis):

 • een functie in schaal 9 CAO WWB, maximaal € 3.966 bruto per maand. Je ontvangt bij Vitens ook 22% Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (FAB) Dit is een vast element. Dit maakt het maximale bruto maandsalaris inclusief FAB € 4.830. 
 • het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget geeft jou vrije keuze voor extra geld (elke maand uitbetaling) en/of kopen van extra vrije tijd;
 • 25 vakantiedagen plus 52 uur voor het optimaliseren van werk-privébalans;
 • ruimte en faciliteiten om flexibel te werken, thuis of op diverse locaties;
 • ruime opleidingsmogelijkheden en persoonlijk ontwikkelbudget om je breder inzetbaar te maken voor je huidige en toekomstige functies binnen Vitens;
 • de kans om ervaring op doen door tijdelijk te werken op een andere afdeling via het Vitens Transfer Point en de kans om jouw expertise in te zetten bij internationale projecten in ontwikkelingslanden via Vitens Evides International.

Bijzonderheden

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om je een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat wij je identiteit controleren. Daarnaast vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en zullen we om enkele referenties vragen. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.


Werken aan de toekomst? Start hier…

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Teammanager Applicatiebeheer Bedrijfssystemen, Hendrik Bijma, telefoon 06 82 059 881. Solliciteren? Gebruik onderstaande sollicitatiebutton om ons je CV met motivatie toe te sturen.


Vitens

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Wij winnen, zuiveren en leveren topkwaliteit, betaalbaar en duurzaam drinkwater aan 5,7 miljoen mensen en bedrijven in de provincies Utrecht, Friesland, Overijssel, Flevoland en Gelderland en aan enkele gemeenten in Drenthe en Noord-Holland. Met 1.400 medewerkers, 93 productiebedrijven en ruim 49.000 kilometer waterleiding leveren we elk jaar zo’n 350 miljoen m3 schoon drinkwater. Daarbij werken wij nauw samen met alle mensen en bedrijven die wonen en werken in het land boven onze bronnen. Samen kunnen we ook op langere termijn zorgen voor een schone leefomgeving, een schone bodem, en dus ook voor schoon en lekker kraanwater.


Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft een ongeldig karakter ingevoerd '€' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.