Soliciteer nu Pijl rechts

Senior Beheerder ICT Netwerbeheer, Telecom, Security

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
ICT, Netwerk en Telecombeheer
Salaris
Maximaal € 56.657 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

We mogen dan bijna 50.000 kilometer aan waterleidingen in de grond hebben liggen, zonder een strakke ICT organisatie komt er geen water uit de kraan. Aangezien ICT en innovatie alleen maar belangrijker worden de komende jaren, hebben we een nieuwe IT strategie geïmplementeerd waarbij de ICT organisatie centraal is ingericht. Nu is het tijd om deze strategie waar te maken. Netwerk en telecombeheer, waar de Senior Beheerder ICT toebehoort, is onderdeel van de afdeling ICT binnen Vitens. De afdeling ICT zorgt voor de ontwikkeling en beheer van alle ICT systemen binnen Vitens. De afdeling ICT bestaat verder nog uit de volgende teams: Advies & Analyse, Architectuur & Beleid, Functioneel Beheer, Systeembeheer, Technisch Applicatiebeheer, Service & Procesmanagement, Projectmanagement en Servicedesk. De totale afdeling ICT bestaat uit circa 100 professionals.

De functie

In deze functie ben je actief in projecten, houd je je bezig met wijzigingen en releases én met het operationeel beheer en operationele ondersteuning. Concreet betekent dit:
• Je vertaalt technische specificaties in niet-functionele netwerk-, telecom- en securityspecificaties;
• Je werkt mee aan het integrale testproces voor projecten onder regie van de testmanager, voert technische netwerk (integratie) testen uit in nauwe samenwerking met collega’s en ondersteunt het project tijdens verschillende testen voor productie;
• Je werkt mee in het changeproces, stelt wijzigingsvoorstellen op, classificeert en beheert deze en voert impactanalyses uit;
• Je plant en voert zelfstandig ICT netwerk, telecom en/of security standaardwijzigingen door;
• Je monitort en opereert actief m.b.t. prestatieniveaus van de ICT netwerken, telecom- en securityvoorzieningen;
• Je levert 2e en 3e lijns-ondersteuning m.b.t. incidenten/meldingen die niet door de Servicedesk kunnen worden opgelost.

Je werkt proactief samen met je collega’s aan de verdere professionalisering van het team en de werkzaamheden.

Kennis en vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een senior telecombeheerder met een solide basiskennis van telecominfrastructuren.

• Hiervoor is HBO werk- en denkniveau vereist, aangevuld met minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een complexe ICT-omgeving.
• Aantoonbare kennis van IP telefonie en met name Avaya Communication Manager door referenties van andere werkgevers of opdracht gevers.
• Relevante kennis van ondersteunende producten van:
    > Avaya Call Center (225 agents) met voice en chat,
    > ringmaster (kostenregistratiepakket)
    > faxserver,
    > mobiele netwerken (data en voice),
• Aantoonbare ervaring met technieken zoals:
    > VOIP,
    > SIP,
    > ISDN,
    > Callflows (0900/0800)
    > etc.
• Basiskennis netwerken: CCNA certificering is een voorwaarde , (bezig met) CCNP is een pre,
• Ervaring met het aansturen van externe partijen waarbij je de regierol behoudt,
• Daarbij heb je gedegen kennis van procesmatige aanpak in zowel projecten als een beheerorganisatie (ITIL, LEAN en PRINCE2).
• Bereid om mee te draaien in de consignatiedienst van netwerk en telecombeheer.

Je weet als geen ander de klant centraal te stellen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard neem je op basis van je gedegen kennis, analytische vaardigheden en gezonde verstand initiatieven om onze processen verder te optimaliseren. Je bent een echte teamspeler die zijn talenten optimaal inzet.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 9. Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (ca 22%), een persoonlijk opleidingsbudget en een mobiliteitsbudget.

Bijzonderheden

Voor vragen kun je contact opnemen met Ismail Altintas, teammanager Netwerk en Telecombeheer via e-mail ismail.altintas@vitens.nl of telefoon 06-10656599
Je standplaats is Zwolle, maar er zijn mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om jou een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.

Solliciteren

Stuur je CV met motivatie voor 15 april 2019 via onderstaande sollicitatiebutton naar Ismail Altintas.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.