Senior Administratief Medewerker Ontwerp & Aanleg

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO werk- en denkniveau
Afdeling
Ontwerp & Aanleg
Salaris
Maximaal € 48.000 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Iedere dag wordt er in Nederland volop ontwikkeld en gebouwd, zoals nieuwe woonwijken, snelwegen en andere grote infraprojecten. Dit betekent dat wij continu onze drinkwaterinfrastructuur moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat al onze klanten 24/7 veilig en lekker drinkwater uit de kraan krijgen. Daarom werkt onze afdeling Ontwerp & Aanleg voortdurend aan het aanleggen van nieuwe leidingen en het verleggen van bestaande. Daarnaast vinden bij de bovengrondse infrastructuur (de productiebedrijven van Vitens) renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats.

We zijn een professionele projectorganisatie, waarbinnen de samenwerking met onze ketenpartners belangrijk is. We zoeken dan ook collega’s die gezamenlijk resultaat willen neerzetten, standvastig zijn, passie hebben voor hun vak én onze klanten.

 

Het team Bedrijfsbureau faciliteert medewerkers en management van de gehele afdeling Ontwerp & Aanleg om projecten en processen professioneel, voorspelbaar en volgens verwachtingen en afspraken met onze ketenpartners te realiseren. Het Bedrijfsbureau heeft een ondersteunende, adviserende en toetsende rol hebben richting de overige teams van O&A op verschillende vakgebieden. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een senior administratief medewerker.

De functie

Je speelt een cruciale rol in de projectadministratie. Je bewaakt de volledigheid, juistheid en tijdigheid ervan. En dus heb je veelvuldig contact met (senior) projectleiders/projectmanagers. Je bent hun sparringpartner en financieel geweten. Je toetst en signaleert vroegtijdig afwijkingen binnen de (financieel) geldende procedures van projectmatig werken. Je voert analyses uit, stelt rapportages op, geeft advies c.q. doet aanbevelingen.

Je rapporteert aan de Teammanager Bedrijfsbureau.

Kennis en vaardigheden

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal een MBO opleiding in een financiële/administratieve richting; 

  • 2 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie en kennis van projectmatig werken;
  • Competenties: accuraat, analytische vermogen, klantgericht, resultaatgericht, onafhankelijk en samenwerken. 

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 8. Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (ca 22%), een persoonlijk opleidingsbudget en een mobiliteitsbudget.

Bijzonderheden

Voor vragen kun je contact opnemen met Leo Brouwer, teammanager Bedrijfsbureau via e-mail leo.brouwer@vitens.nl of telefoon 06-53867373.

Solliciteren

Stuur jouw sollicitatie voor 10 oktober 2018 via onderstaande sollicitatiebutton naar het secretariaat van de afdeling O&A.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken wij hard aan een optimale dienstverlening. Wij zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken wij nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. Wij werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat wij geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.