Projectleider Werktuigbouw Ontwerp & Aanleg

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
Ontwerp & Aanleg
Salaris
Maximaal € 48.765 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Iedere dag wordt er in Nederland volop ontwikkeld en gebouwd, zoals nieuwe woonwijken, snelwegen en andere grote infraprojecten. Dit betekent dat wij continu onze drinkwaterinfrastructuur moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat al onze klanten 24/7 veilig en lekker drinkwater uit de kraan krijgen. Daarom werkt onze afdeling Ontwerp & Aanleg voortdurend aan het aanleggen van nieuwe leidingen en het verleggen van bestaande. Daarnaast vinden bij de bovengrondse infrastructuur (de productiebedrijven van Vitens) renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats. Om ons hierbij te helpen zijn we op zoek naar een Projectleider Werktuigbouw. We zijn een professionele projectorganisatie, waarbinnen de samenwerking met onze ketenpartners belangrijk is. We zoeken dan ook jonge collega’s die gezamenlijk resultaat willen neerzetten, standvastig zijn, passie hebben voor hun vak én onze klanten.

De functie

Als Projectleider Werktuigbouw heb jij een belangrijke regierol en ben je betrokken bij diverse investeringsprojecten op het gebied van drinkwatertechnologie. Als Projectleider lever je vanuit je vakinhoudelijke kennis en kunde een belangrijke bijdrage aan monodisciplinaire projecten of ben je vanuit het vakgebied lid van grootschalige multidisciplinaire projectteams. Je draagt verder zorg voor het toepassen van de meest actuele ontwerpstandaarden en bewaakt de projectvoorgang volgens GOKIT (geld, organisatie, kwaliteit, informatie en tijd). Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en delen van kennis binnen het team, de afdeling en richting het management, om efficiency, effectiviteit en innovatie te verhogen. In de functie werk je nauw samen met externe ingenieursbureaus, leveranciers en bouwbedrijven. Intern heb je contact met collega’s, team- , project- en afdelingsmanagers.

Kennis en vaardigheden

Wij zijn op zoek naar jonge talenten die graag samen resultaten neerzetten, passie hebben voor hun vak en eigen verantwoordelijkheid durven te nemen. Onze ideale kandidaat is een specialist met een sterk analytisch denkvermogen die accuraat te werk gaat. Verder ben je communicatief sterk, onafhankelijk en een teamplayer.

Om als Projectleider Werktuigbouw aan de slag te gaan ben je in het bezit van een HBO-diploma Werktuigbouwkunde.
Daarnaast heb je ervaring op het gebied van projectmatig werken (bij voorkeur Prince2). Ook verwachten wij dat je kennis hebt van het drinkwaterproces of dat je bereid bent dit te leren door het volgen van een Hogere Opleiding Drinkwaterproductie.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 8. Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (ca 22%), een persoonlijk opleidingsbudget en een mobiliteitsbudget.

Bijzonderheden

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas Kaak, Teammanager B/WtB via e-mail Bas.kaak@vitens.nl of telefoon 06-22977700.
Je standplaats is Zwolle, maar er zijn mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Solliciteren

Stuur je CV met motivatie via onderstaande sollicitatiebutton naar het secretariaat van O&A, t.a.v. Ellis Lorist

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.