Solliciteer nu Pijl rechts

Projectleider Ontwerp & Aanleg (4 fte)

Standplaats
Zwolle en Arnhem
Aantal uren
40
Educatie
MBO 4 diploma
Afdeling
Ontwerp & Aanleg
Salaris
EUR 58.077,- (incl. FAB)

De uitdaging

MBO 4-projectleider die mee wil bouwen aan een flexibele projectorganisatie vindt bij Vitens vruchtbare grond en schoon water om ook zelf snel te groeien.  

Als waterleverancier van 5,6 miljoen klanten zijn we continu bezig met het vernieuwen, uitbouwen en renoveren van onze drinkwaterinfrastructuur. Deels ligt die onder de grond, maar ook boven het maaiveld hebben we belangrijke installaties. Bij de afdeling Ontwerp & Aanleg krijg jij de leiding over renovatie- en nieuwbouwprojecten aan onder meer (onderdelen van) moderne zuiveringsinstallaties en pompstations. Je werkt samen met een eigen regionaal opererend team, dat je aanstuurt en stimuleert tot zelfstandig en resultaatgericht samenwerken met de projectpartners. Zo werk je samen aan schoon en lekker water voor iedereen.

De functie

Bij Vitens zit enorm veel kennis over waterinfrastructuur, waardoor we in onze projecten probleemloos de regierol kunnen pakken. Je maakt als projectleider optimaal gebruik van de expertise van onze eigen engineers, de planners van Asset Management (jouw interne opdrachtgever) en de technische specialisten van Netbeheer en Levering. Daarnaast probeer je steeds zo veel mogelijk op te steken van onze projectpartners: externe ingenieursbureaus, leveranciers en bouwbedrijven. Jouw concrete taken zijn:
• projectbeheersing op de aspecten tijd, budget en scope;
• analyse van projectrisico’s en tijdig ingrijpen om deze in te perken;
• samenstellen en aansturen van effectieve projectteams, stimuleren van zelfstandigheid;
• teamleden motiveren, coachen en zo nodig aanspreken op de kwaliteit van hun inzet.

Patrick Holterman, Teammanager: “Wat bij ons opvalt, is de prettige sfeer. Mensen staan voor elkaar klaar, projectgroepen, zelfs van uiteenlopende locaties, zoeken elkaar op, wisselen kennis en ervaringen uit. Nieuwe collega’s worden bewust ondersteund en naar een hoger niveau getild. En als je zelf vindt dat je nog een bepaalde ontwikkeling nodig hebt, dan regelt het bedrijf dat gewoon voor je. In tijd én geld.

Wat zoeken we?

We zijn bij de afdeling O&A druk bezig met vernieuwing. Jij kunt daaraan bijdragen als je innovatief bent, en altijd op zoek naar manieren om de dingen slimmer, beter, sneller en goedkoper te doen, met nóg meer kwaliteit. Waarbij je er óók tegen kunt als dingen soms niet zo snel veranderen als jij zou willen. Andere functie-eisen zijn:
• MBO 4-diploma en bij voorkeur enige ervaring met projectmatig werken (Prince2);
• minimaal drie jaar ervaring in projecten, liefst in een vergelijkbare organisatie;
• analytisch sterk, nauwkeurig, gestructureerd en resultaatgerichte teamplayer;
• ambitie om snel veel te leren en te groeien in projectleidersrol;
• Aanvullende wens: HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden we je?

De inhoud van het werk is op zich al een belangrijke motivatie om te solliciteren. Je draait zelfstandig gevarieerde en interessante projecten en zit met allerlei verschillende professionals aan tafel. Intern, maar ook met gemeenten, provincies en aannemers. Samen werk je aan de levering van een eerste levensbehoefte: schoon en veilig drinkwater. Wij bieden je om te beginnen graag de Hogere Opleiding Drinkwater aan. En verder: 

• beloning in schaal 9 (max € 3.967,- bruto per maand);
• 22% Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (FAB) met vrije keuze wat de besteding betreft;
• 25 vakantiedagen plus 52 uur voor het optimaliseren van werk-privébalans;
• ruimte om - met smartphone, laptop en bedrijfsauto - flexibel te werken, in tijd en plaats.


Bijzonderheden

Deze vacature staat voor zowel Zwolle als Arnhem uit. Voor beide locaties zoeken we 2 projectleiders.

Is dit een functie voor jou?

Wil je een projectleidersbaan waarin je jouw ideeën over goed projectmanagement in de praktijk kunt brengen? En wil je een baan waarin je verder kunt groeien als mens en als manager? Bel voor meer informatie met Patrick Holterman, Teammanager Regio Projecten Overijssel, telefoon 06 30 98 53 51. Of mail hem: patrick.holterman@vitens.nl. Interesse voor de functie in Arnhem? Bel dan voor meer informatie met Bas Kaak, Teammanager Regio Projecten Gelderland, telefoon 06 22 97 77 00. Of mail hem: bas.kaak@vitens.nl. Gebruik de sollicitatiebutton om meteen te solliciteren. Dit kan tot 7 april 2020.

In verband met de ontwikkelingen rondom het corona virus heeft Vitens een aangepaste selectieprocedure waarin wij in gezamenlijkheid bepalen op welke wijze we de gesprekken voeren: op 1 van onze kantoren met de richtlijnen van het RIVM in acht nemende of via online tools als skype.

Over Vitens

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Wij winnen, zuiveren en leveren topkwaliteit, betaalbaar en duurzaam drinkwater aan 5,6 miljoen mensen en bedrijven in de provincies Utrecht, Friesland, Overijssel, Flevoland en Gelderland en aan enkele gemeenten in Drenthe en Noord-Holland. Met 1.400 medewerkers, 93 productiebedrijven en ruim 49.000 kilometer waterleiding leveren we elk jaar zo’n 350 miljoen m3 schoon drinkwater. Daarbij werken wij nauw samen met alle mensen en bedrijven die wonen en werken in het land boven onze bronnen. Samen kunnen we ook op langere termijn zorgen voor een schone leefomgeving, een schone bodem, en dus ook voor schoon en lekker kraanwater.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft een ongeldig karakter ingevoerd '€' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.