Projectleider Hoofdleidingen Ontwerp & Aanleg

Standplaats
Utrecht of Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
MBO 4 technische richting (voorkeur HBO)
Afdeling
Ontwerp & Aanleg (O&A)
Salaris
Maximaal € 48.765 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Iedere dag wordt er in Nederland volop ontwikkeld en gebouwd, zoals nieuwe woonwijken, snelwegen en andere grote infraprojecten. Dit betekent dat wij continu onze drinkwaterinfrastructuur moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat al onze klanten 24/7 veilig en lekker drinkwater uit de kraan krijgen. Daarom werkt onze afdeling Ontwerp & Aanleg voortdurend aan het aanleggen van nieuwe waterleidingen en het verleggen van bestaande. Wij hebben maar liefst 50.000 km aan waterleidingen.
Daarnaast vinden bij onze waterwingebieden en de productiebedrijven, in totaal 100, renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats.

Ontwerp & Aanleg is een professionele projectorganisatie, waarbinnen de samenwerking met onze ketenpartners belangrijk is. Wij zoeken dan ook collega’s die gezamenlijk resultaat willen neerzetten, standvastig zijn, passie hebben voor hun vak én onze klanten.

De functie

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten op het gebied van de infrastructuur, waarbij jij op tijd je projectdoelstellingen behaalt. Jij bent een bewezen gesprekspartner voor zowel externe partijen als interne stakeholders.

Als Projectleider Hoofdleidingen behartig je de belangen van Vitens in situaties waarbij ons leidingnet mogelijk verlegd en/of uitgebreid moet worden. Je voert regie over je projecten en bent verantwoordelijk voor de tijdige realisatie en oplevering volgens de GOKIT. Na oplevering zorg je voor de overdracht naar de gebruiker en interne klant. Daarnaast heb je een actieve rol in stakeholdersmanagement naar eigen toegewezen gemeente(n) of andere (semi) overheidsinstellingen.

Kennis en vaardigheden

Wij zoeken een talent die graag samen resultaten neerzet. Beleef jij plezier aan projectmatig werken (Prince2) en klantgericht werken? Ben jij in staat om een goede relatie op te bouwen en te onderhouden met interne en externe opdrachtgevers? Neem jij daarbij eigen verantwoordelijkheid en werk jij samen op basis van vertrouwen? Mail dan jouw CV en motivatie naar ons toe.

Om bij ons als Projectleider Hoofdleidingen aan de slag te gaan, verwachten wij dat jij beschikt over:
- Een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding in een technische richting;
- Kennis van Projectmanagement;
- Kennis/ervaring met stakeholdersmanagement (pré);
- Een diploma basisopleiding drinkwaterdistributie of bereid deze te halen;
- Een diploma ontwerp van leidingsystemen of bereid deze te halen;
- Een VCA certificatie of de bereidheid deze te halen.

Competenties die gelden voor deze functie zijn: samenwerken, onafhankelijk, resultaatgericht, plannen en organiseren en communiceren.

Arbeidsvoorwaarden

Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (ca 22%). Daarnaast kent Vitens een persoonlijk opleidingsbudget.
Bij aanvang bieden wij een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast dienstverband.

Bijzonderheden

Voor vragen met betrekking tot de regio Utrecht kun je contact opnemen met Arthur van Buel, teammanager Hoofdleidingen Utrecht via e-mail arthur.vanbuel@vitens.nl of telefoon 06-51082965.

Voor vragen met betrekking tot de regio Overijssel kun je contact opnemen met Renée Vijge, teammanager Hoofdleidingen Overijssel via e-mail renee.vijge@vitens.nl of telefoon 06-22977510

Naast de aanwezigheid in Utrecht of Zwolle, zijn er mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.


Solliciteren

Stuur je CV met motivatie naar het secretariaat van de afdeling O&A t.a.v. Janine Buwalda. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken wij hard aan een optimale dienstverlening. Wij zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken wij nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. Wij werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat wij geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.