Project Management Officer (PMO)

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur (2 fte)
Educatie
HBO
Afdeling
Ontwerp & Aanleg, team Projecten
Salaris
Maximaal € 55.250 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Iedere dag wordt er in Nederland volop ontwikkeld en gebouwd, zoals nieuwe woonwijken, snelwegen en andere grote infraprojecten. Dit betekent dat wij continu onze drinkwaterinfrastructuur moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat al onze klanten 24/7 veilig en lekker drinkwater uit de kraan krijgen. Daarom werkt onze afdeling Ontwerp & Aanleg (O&A) voortdurend aan het aanleggen van nieuwe leidingen en het verleggen van bestaande. Daarnaast vinden bij de bovengrondse infrastructuur (de productiebedrijven van Vitens) renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats. Het team Projecten maakt onderdeel uit van de afdeling O&A. Door toenemende projecten is er binnen het team Projecten behoefte ontstaan aan de invulling van PMO-capaciteit.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de projectmanager of senior projectleider bij de voorbereiding en uitvoering van multidisciplinaire projecten op het gebied van de infrastructuur. Het gaat hierbij o.a. om ondersteunende taken op het gebied van rapporteren, planning & resource management, risico- & issue management, scope & change management. Je fungeert als rechterhand, sparringpartner en vervanger van de projectmanager of senior projectleider.

Als PMO voer je zelfstandig (verbeter-)opdrachten uit op het gebied van project- en/of procesaanpak om de afdeling of onderdelen daarvan verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Tevens leer je de organisatie en werkwijzen van de afdeling kennen, doe je projectmanagement ervaring op en oriënteer je je op verdere doorstroming binnen de afdeling. Doorstroming kan bijvoorbeeld in de richting van project-, proces-, teammanagement. Ook werk je aan verdere inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door de combinatie van verschillende opdrachten, opleiding en coaching.

Als PMO rapporteer je aan de Teammanager Projecten.


Kennis en vaardigheden

Om als Project Manager Officer aan de slag te gaan, heb je tenminste een HBO diploma in technische, bedrijfskundige richting. Je hebt affiniteit met en kennis van project- en procesmanagement. In deze functie zien wij graag iemand met maximaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
Competenties behorend bij deze functie zijn: resultaatgericht, samenwerken, plannen & organiseren, communiceren en onafhankelijk.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 9. Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (ca 22%), een persoonlijk opleidingsbudget en een mobiliteitsbudget.

Bijzonderheden

Voor vragen kun je contact opnemen met Han Wouters, teammanager Projecten via e-mail han.wouters@vitens.nl.

Je standplaats is Zwolle, maar er zijn mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone, laptop en bedrijfsauto. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.


Solliciteren

Stuur je CV met motivatie voor 11 januari 2019, via onderstaande sollicitatiebutton naar het secretariaat van O&A t.a.v. Kitty de Jong.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.