Procesoperator Team 4 Achterhoek Twente

Standplaats
Mobiel/vanuit huis
Aantal uren
40 uren
Educatie
Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding, technisch georiënteerd.
Afdeling
Winning & Zuivering
Salaris
Maximaal €47.966 bruto per jaar (inclusief FAB, conform CAO WWb schaal 8)

De uitdaging

De afdeling Winning & Zuivering is verantwoordelijk voor het proces van grondwaterwinning en waterzuivering. De afdeling bestaat uit ongeveer 230 medewerkers die elke dag zorgen voor kwalitatief zeer goed drinkwater. Vanuit ongeveer 100 productiebedrijven wordt 24 uur per dag 7 dagen per week water geproduceerd om een betrouwbare watervoorziening te waarborgen.

Je functie

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor een ongestoorde productie van drinkwater met een constante hoge kwaliteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud op één of meerdere productiebedrijven met bijbehorende reservoirs. Je draagt zorg voor de uitvoering en/of regievoering van alle controle-, bediening- en onderhoudswerkzaamheden aan de productie infrastructuur.

Periodiek breng je verslag uit over de voortgang van de processen op jouw locaties aan je teammanager. Met je kennis, ervaring en vernieuwende kijk op zaken, kom je met ideeën en verbetervoorstellen om tot een nog optimalere procesvoering te komen. Daartoe voer je regelmatig werkoverleg met je directe collega’s. Als locatieverantwoordelijke neem je deel in projecten die op jouw locaties worden uitgevoerd.

Kennis en vaardigheden

Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO 4 opleiding, technisch georiënteerd. Je hebt meer dan drie jaar werkervaring en bent in het bezit van een diploma elektrotechniek niveau Web 2, VCA vol (of bent bereid dit te behalen) en tenminste rijbewijs  B. De verwachting is dat de functie de komende jaren een sterke ontwikkeling doormaakt naar een meer analytisch gerichte baan; het is daarom noodzakelijk dat je bereid bent overige opleidingen/certificaten te behalen welke benodigd zijn voor het uitoefenen van je functie.


Je mentaliteit kenmerkt zich als: actief, afspraak is afspraak, constructief in denken en doen, teamplayer maar ook zelfstandig, integer en efficiënt. Je bent analytisch sterk en rafelt complexe vraagstukken uiteen, doorziet structuren en trekt gegronde conclusies. Met jouw drive, proactieve houding en correcte communicatie komen we tot optimale prestaties. Je bent flexibel door een brede kennis en brede inzetbaarheid.

Wat wij bieden

De functie is ingedeeld in schaal 8 CAO WWB met een bruto maandsalaris van maximaal € 3.331,-. Daarnaast krijg je de beschikking over een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter grootte van ca. 20% van je salaris om naar eigen invulling in te zetten. Denk hierbij aan verkoop en aankoop van verlof en reserveringen voor vakantiegeld of eindejaarsuitkering.

Voor je eigen ontwikkeling zijn er vele mogelijkheden binnen Vitens. Zo is er een Employabilitybudget beschikbaar en krijg je extra verlofuren in de vorm een Inzetbaarheidsbudget.

In deze functie krijg je de beschikking over een bedrijfsauto, bedrijfslaptop en smartphone.

Buiten de reguliere werktijd draai je conform een rooster mee in de consignatiedienst.

Bijzonderheden

Je bent woonachtig in of nabij het voorzieningsgebied Achterhoek/Twente.

 

Buiten de reguliere werktijd draai je conform een rooster mee in de consignatiedienst.

 

Binnen deze selectieprocedure kan gebruik worden gemaakt van een of meerdere assessments.

 

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om je een functie aan te bieden, dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat wij jou identiteit controleren. Daarnaast vragen we je om een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie. 
 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teammanager van Team 4, Helwich Machielsen. Te bereiken via 06-51175970 of Helwich.Machielsen@vitens.nl.

 

Stuur je CV met motivatie voor 28 februari 2018 a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaan. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kan doen dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.