Procescoördinator Centrale Waterverdeling, Winning & Zuivering

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40
Educatie
HBO diploma (bijvoorbeeld natuurkunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, ICT, bedrijfskunde, chemie, mechatronica)
Afdeling
Centrale Waterverdeling, Winning en Zuivering
Salaris
maximaal 53.294,00

Jouw uitdaging

De afdeling Winning en Zuivering is verantwoordelijk voor de drinkwaterbereiding bestaande uit het proces van grondwaterwinning, waterzuivering, opslag en het in het distributienet brengen van drinkwater. Dit doen we met zo’n 230 collega’s. Het team Centrale Waterverdeling voert de bedrijfsvoering op tactisch niveau. De doelstelling is optimalisering van de waterverdeling zowel in kwaliteit als in hoeveelheid. En tijdens bijzondere omstandigheden  coördineert Centrale Waterverdeling (ver)storingen. Denk hierbij aan nationale evenementen en tijdens warmteperiodes. Binnen de calamiteitenorganisatie heeft CWV de rol als coördinatiewacht van W&Z en in de toekomst zal dit uitgebreid worden richting het operationeel team waarbij je beslissingsbevoegd bent bij bepaald type verstoringen.

Daarnaast is CWV hét kennis- en expertiseteam van benutting van technische innovaties die nodig zijn voor de realisatie van onze visie op water maken 2025. Denk hierbij aan PI (ProcesInformatie), OPIR (Optimale Productie door Intelligente Regeling), Friesland Live (infra 2020), ESRI (digitale kaart met real time data).

Jouw functie

Als procescoördinator ben je verantwoordelijk voor de borging van continue levering van water van goede kwaliteit, coördineer je bij afwijkingen en storingen, rapporteer, analyseer en optimaliseer je de inzet van de productiemiddelen.

Daarnaast borg je continuïteit van waterlevering en –verdeling door analyses en eventueel corrigerende maatregelen te nemen op het gebied van verdeling van het water. Je toetst op basis van data betreffende kwaliteit en kwantiteit de continuïteit van de levering met als doel een optimale inzet van de assets. Je signaleert afwijkingen en grijpt in waar nodig. Je handelt hierbij overeenkomstig de paspoorten. Je coördineert de planning van de werkzaamheden aan bovengrondse en ondergrondse infrastructuur en beoordeelt deze in relatie tot het effect hiervan op de waterlevering. Bij calamiteiten en storingen, welke de continuïteit van de levering beïnvloeden, beoordeel en bepaal je op welk moment welk soort actie noodzakelijk is. Je informeert indien noodzakelijk de verantwoordelijke medewerkers in de daarop betrekking hebbende afdelingen/teams. Je onderneemt acties die hieruit voortvloeien en vervult deze rol overeenkomstig de calamiteitenorganisatie.

Daarnaast ligt een verantwoordelijkheid ten aanzien van het verzamelen van data. Hierbij is het van belang de data te valideren en te ordenen en van data informatie te maken waardoor je kunt analyseren en rapporteren. Met gebruik van deze informatie ben je een sterke sparringpartner voor collega’s van Asset Management en adviseer je hen met betrekking tot investeringen en winvergunningen.


Wat verwachten wij van jouw kennis en vaardigheden?

Je hebt een afgeronde HBO diploma met een aantal jaren relevante werkervaring op gebied van analyse en optimalisatie van bedrijfsprocessen op vergelijkbaar niveau. Analytisch ben je scherp en je grijpt kansen aan om te innoveren en verbeteringen door te voeren. Je bent oplossingsgericht en in zowel je mondelinge - als schriftelijke vaardigheden weet je je daartoe effectief uit te drukken. Met jouw initiërend vermogen en uitstekende samenwerking skills komen we tot optimale prestaties.


Arbeidsvoorwaarden

Jouw standplaats is Zwolle. De functie is ingedeeld in schaal 9 (CAO WWb) en kent werkstijl B1 (waaronder een laptop, telefoon).

Bijzonderheden

Het meedraaien in de consignatiedienst maakt deel uit van de functie.


Ben je geïnteresseerd?

Herken je jezelf in het profiel en lijkt jou deze functie een mooie uitdaging? Reageer dan voor 15 mei a.s. Je kunt je bondige sollicitatie richten aan Sander Uittenbosch (sander.uittenbosch@vitens.nl), Teammanager Centrale Waterverdeling.


Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.