Omgevingsmanager

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
Universitair (Geologie, Hydrologie, Waterbeheer, Planologie of aanverwante studierichting)
Afdeling
Asset Management
Salaris
€ 69.000 bruto per jaar inclusief het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget

De uitdaging

Dag en nacht veilig en lekker water uit de kraan is zo vanzelfsprekend, maar het is nog flink ingewikkeld om dat voor elkaar te krijgen. En al helemaal als je je bedenkt dat onze (klein)kinderen later ook zorgeloos willen genieten van kraanwater. Daarom werken we bij afdeling Asset Management hard aan een veerkrachtige drinkwatervoorziening op middellange en lange termijn. Dat is een grote verantwoordelijkheid voor de hele afdeling en daarmee dus ook voor de Omgevingsmanager die wij zoeken!

De functie

Als Omgevingsmanager werk je in het team Omgevingsmanagement. Samen met 17 collega’s borgen wij het drinkwaterbelang in de dynamische ruimtelijke omgeving. Het team zorgt voor het veiligstellen en duurzaam inpassen van bestaande drinkwaterbronnen en, indien noodzakelijk, het verwerven van nieuwe drinkwaterbronnen.

Kennis en vaardigheden

Voor deze functie staat het buiten kijf dat je een echte netwerker bent. Je bouwt duurzame netwerken op met stakeholders en je zet technieken als Strategisch Omgevingsmanagement (SOM) in om het Vitens-belang te borgen en win-win situaties te creëren. Dit betekent dat je adequaat inspeelt op initiatieven van derden in relatie tot de drinkwatervoorziening. Om dit alles te realiseren is het belangrijk dat je de inhoud kunt ontstijgen en vanuit het drinkwaterbelang invulling kan geven aan integrale oplossingen. Je bent (politiek) sensitief en communiceert gemakkelijk op alle niveaus en beschikt over een natuurlijk overwicht.

 

We zoeken een kandidaat die een universitaire opleiding heeft afgerond in de Geologie, Hydrologie, Waterbeheer, Planologie of aanverwante studierichting. Daarnaast beschik je over minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring. Opgedane ervaring in regievoering op gebiedsprocessen en kennis van omgevingsmanagement is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Je standplaats is Zwolle en je werkgebied zal hoofdzakelijk de Provincies Friesland (en specifiek de Waddeneilanden) en Overijssel zijn. Daarnaast zal je ook regelmatig op andere locaties binnen Vitens werkzaam zijn. Er zijn ruime mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats.

 

Het bruto jaarsalaris bedraagt max. € 69.000 inclusief het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget.

Sollicteren

Stuur je CV met motivatie voor maandag 8 januari 2017 naar: hannie.koopmans@vitens.nl d.m.v. onderstaande sollicitatieknop.

 

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Willem Bootsma (teammanager Omgevingsmanagement, willem.bootsma@vitens.nl, 06-51177963).

 

Over Vitens

Vitens is het drinkwaterbedrijf met ruim 5,6 miljoen klanten. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend. Ook bemoeien we ons nadrukkelijk met maatschappelijke discussies over water. Zodat we ook in de toekomst onze klanten kunnen blijven voorzien van schoon en lekker kraanwater.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '<', '>', '%' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.