Soliciteer nu Pijl rechts

Netwerkanalist Asset Management

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
Asset Management

De uitdaging

Dag en nacht veilig en lekker water uit de kraan is vanzelfsprekend en tegelijk ook ingewikkeld om voor elkaar te krijgen. Al helemaal als je je bedenkt dat onze (klein)kinderen later ook zorgeloos willen genieten van kraanwater. Daarom denken we bij de afdeling Asset Management vooruit en werken we hard aan het duurzaam veiligstellen van de drinkwatervoorziening op middellange en lange termijn.

Het team Netwerkperformance en Informatiemanagement (NIM) maakt deel uit van de afdeling Asset Management (AM). Wij voorzien collega’s van betrouwbare informatie over prestaties van ons bedrijf en onze infrastructuur, maken prognoses van de drinkwaterbehoefte en geven advies voor vernieuwing van het netwerk en de waterverdeling. We gaan verder dan het opleveren van kale getallen. Wij geven er betekenis aan en streven ernaar dat ze tot nieuwe inzichten en acties leiden die bijdragen aan het verbeteren van onze bedrijfsprestaties. Wij voorzien in performance rapportages met impact.  

 

De functie

Als netwerkanalist ben je als het ware de architect van onze drinkwaterinfrastructuur. In samenwerking met beleidsadviseurs, planvormers, technologen, waterverdelers en omgevingsmanagers ontwikkel je ontwerpcriteria voor onze vervangings- en vernieuwingsopgaven. Denk daarbij aan opgaven zoals onderhoud, uitbreiding van steden en het slimmer verdelen van water over onze gebieden.

Kennis en vaardigheden

Je bent een teamspeler met affiniteit voor de waterwereld en bij voorkeur aantoonbare ervaring in dit vakgebied. Je vindt het vanzelfsprekend om je te blijven ontwikkelen. Als persoon en als professional. Je beschikt over een HBO- of academisch diploma in een technische- of aanverwante richting. Je hebt ervaring met drinkwaterverdelingsvraagstukken, je kunt omgaan met hydraulische modelleringssoftware en hebt veel affiniteit met data-analyse.

Je hebt sterke analytische en adviserende vaardigheden, zodat je jouw inzichten in het benutten van onze infrastructuur kunt vertalen naar bruikbare adviezen. Belangrijk is het creëren van draagvlak bij collega’s, dus hechten we belang aan goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om hydraulische modellen op te zetten, te valideren en te beheren en je bent in staat om verschillende databronnen te combineren om zo integrale scenario`s voor de toekomst te creëren. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Je standplaats is Zwolle maar er zijn ruime mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Het betreft een vacature met intentie tot vast dienstverband. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de WWB CAO. Indicatie voor het bruto maximum jaarsalaris inclusief ons flexibel arbeidsvoorwaarden budget 
bedraagt € 56.500,-. Omdat wij ook internationaal actief zijn bestaat de mogelijkheid dat je voor korte termijn (2 weken) uitzendingen naar het buitenland kan.

 

Bijzonderheden

Voor inhoudelijke vragen over deze functie en/of over de procedure kun je contact opnemen met Cesar Blaauwgeers, Teammanager NIM via e-mail cesar.blaauwgeers@vitens.nl of telefoon 06 - 83 27 06 90. 

Solliciteren

Interesse? Stuur dan je CV met motivatie voor 2 september 2019 via onderstaande sollicitatiebutton naar het secretariaat van Asset Management.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.