Netwerkanalist

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
32 - 40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
Asset Management
Salaris
€ 51.700 bruto per jaar inclusief het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget

De uitdaging

Iedere dag winnen en zuiveren wij 330 Olympische zwembaden vol met het beste drinkwater. Daarnaast hebben wij bijna 50.000 km aan waterleidingen in de grond liggen. Omdat 5,6 miljoen Nederlanders iedere dag vertrouwen op schoon en lekker kraanwater moeten wij er voor zorgen dat onze performance en leveringszekerheid voor nu en de toekomst 100% is. Daarin ligt een flinke uitdaging voor de Netwerkanalist die wij zoeken.

 

Het team NIM (netwerkperformance en informatiemanagement) is onderdeel van de afdeling Assetmanagement. Het team draagt zorg voor het datamanagement binnen vitens. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het analyseren van de infrastructuur met behulp van data-analyses, netwerkmodellering en waterverdeling. Op basis daarvan worden de benodigde investeringen, performance en mate van onderhoud bepaald voor een goede drinkwatervoorziening.

De functie

De komende jaren ligt er binnen Vitens een uitdaging in het opstellen van infrastructuurplannen (integrale analyse van de performance van onze boven en ondergrondse infrastructuur) en in het vormen van een visie op dimensionering van de infrastructuur. Hiervoor worden de huidige modellen beter op elkaar afgestemd en worden uniforme uitgangspunten en rekenregels opgesteld. Als Netwerkanalist ga je hierin een belangrijke bijdrage leveren.

 

In deze rol analyseer en toets je de hydraulische performance en leveringszekerheid van bestaande of toekomstige infrastructuur. Je adviseert bij infrastructurele inrichtings- en bedrijfsvoering vraagstukken bij operationele vragen, reconstructies, uitbreidingsplannen en gevraagde waterbehoeften. Tevens lever je een bijdrage aan Businesscases maar ook (strategische) plannen door modelstudies, onderzoek en analyses.

Kennis en vaardigheden

We zoeken een kandidaat met aantoonbare ervaring in dit vakgebied die graag de uitdaging aan gaat om zich verder te specialiseren. Je bent in het bezit van een HBO diploma in een technische richting met affiniteit voor drinkwater. Je beschikt  over hydraulische kennis op drinkwatergebied en je hebt ervaring met drinkwaterverdelingsvraagstukken (waarbij netwerkmodellering, GIS, datamanagement worden toegepast).

 Resultaten vinden wij belangrijk. Vraagstukken kan je goed analyseren en je oplossingen zet je om in gedegen technische adviezen. Je vindt het leuk om hydraulische modellen op te zetten, te valideren en te beheren en je bent in staat om verschillende databronnen te combineren om zo input voor de modellen en scenario`s te creëren. Dit doe je niet alleen maar vooral ook samen met je collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Je standplaats is Zwolle maar er zijn ruime mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Het betreft een vacature met intentie tot vast dienstverband. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de WWB CAO. Indicatie voor het bruto maximum jaarsalaris inclusief ons flexibel arbeidsvoorwaarden budget bedraagt € 51.700,-. Omdat wij ook internationaal actief zijn bestaat de mogelijkheid dat je voor korte termijn (2 weken) uitzendingen naar het buitenland kan.

Solliciteren

Voor informatie over deze functie kun je terecht bij Johan Driessen (i.v.m. vakantiek van Vera Lagendijk) te bereiken op 06-51032028. Vanaf 3 januari 2017 is Vera Lagendijk  (teammanager), vera.lagendijk@vitens.nl, 06-51755637.

 

Interesse? Stuur je CV met motivatie voor 15 januari door gebruik te maken van odnerstaande solliciteer knop.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaan. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kan doen dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '<', '>', '%' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.