Solliciteer nu Pijl rechts

Senior monteur water (regio Overijssel)

Standplaats
Mobiel, vanuit huis
Aantal uren
40 uur
Educatie
MBO
Afdeling
Netbeheer & Leveren
Salaris
Maximaal € 47.300 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

“Wist je dat er bijna 50.000 kilometer waterleidingen voor schoon drinkwater nodig is? Daarom ben jij erg belangrijk! (Spoed)reparaties bij klanten, onderhoud en het verhelpen van storingen: dit levert iedere dag weer uitdagingen op, waarbij een beroep wordt gedaan op jouw vakmanschap, creativiteit en doorzettingsvermogen. 

We denken samen na over het toepassen van de nieuwste technieken, waardoor we nog slimmer en klantgerichter kunnen werken. Dit doen we met zo'n 180 collega's in de buitendienst, ruim 100 collega's in de binnendienst en 14 collega's op de afdeling Logistiek en Materieel. Samen werken we in 1 van de 5 kernprocessen van onze organisatie.”

Bekijk in deze video hoe onze monteurs Mitchel en Zaïd te werk gaan!

De functie

Jouw werkdag begint wanneer jij jouw voordeur achter je dichttrek en je monteursbus instapt. Je onderhoudt het leidingnet en lost storingen aan het waterleidingnet op, 24 uur per dag 7 dagen per week. Dit betekent dat je naast de dagdiensten ook met regelmaat ingezet wordt in de storingsdiensten. Want jij bent pas klaar als het opgelost is! En het mooie van jouw werk? Vakmanschap en bijdragen aan de maatschappij waarin we leven, in jouw werk staat de volksgezondheid voorop!

Ons bedrijf. Jouw kansen. Een aanbod dat je niet mag missen!

Wat mag je nog meer van ons verwachten?

 • Een mooi salaris in schaal 7 (max. € 3.237,- bruto per maand) van de WWB cao;
 • Een flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van circa 22%. Dit budget wordt maandelijks aan je uitgekeerd, tenzij je bijvoorbeeld extra vrije dagen koopt of spaart voor uitbetaling op een moment later in het jaar. Onderdeel van dit budget zijn je vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
 • Standaard 25 vakantiedagen per jaar en een inzetbaarheidsbudget ter hoogte van 52 uur waarmee je de balans tussen werk- en privé kunt optimaliseren;
 • Ontwikkeling vinden we ook belangrijk! Daarom heb je volop keuze voor jouw ontwikkeling met onze ruime opleidingsmogelijkheden en krijg je een persoonlijk Employability Budget; 
 • Flexibel zijn hoort bij jouw werk en dat maken we natuurlijk zo makkelijk mogelijk met een smartphone, laptop en monteursbus;
 • Wij denken ook aan “later”, daarom heb je ook een pensioenregeling bij ABP met ruime werkgeversbijdrage.

Alle voordelen van Vitens als werkgever op een rijtje? Dat lees je hier!

Wat verwachten we dan van jou?

Ondanks jouw kennis en expertise gooien we je natuurlijk niet direct in het diepe! Je begint altijd met een mentor en waar nodig geven we je de juiste op/begeleiding. Ook hoeven we je natuurlijk niet te vertellen dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken, gericht bent op resultaat en de klant. 

Dit is wat we ook belangrijk vinden: 

 • Je hebt een afgeronde BBL 3 opleiding op het vakgebied Gas, Water, Warmte of vergelijkbare opleiding;
 • Het liefst heb je een VCA plus specifieke arbo-trainingen, zo niet dan zorgen wij daarvoor!;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B+E;
 • Je bent handig (genoeg) met computers om ook de administratie zelf te kunnen verwerken;
 • Je spreekt goed Nederlands;
 • Je bent woonachtig in de kop van Overijssel, bij voorkeur in het gebied boven Zwolle;
 • Je bent bereid om wacht- en storingsdienst te draaien.

Vitens: jouw nieuwe werkgever?

Vitens is met ruim 5,7 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat.

Lever jij als senior monteur die belangrijke bijdrage?

Interesse? Stuur je motivatie met cv via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. We kijken uit naar je reactie!

 

De laatste kleine lettertjes

 • Overwegen we na de sollicitatieprocedure om jou een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.
 • Voor meer informatie over deze vacature kan je terecht bij Frits Hulsteijn via 0651173590 of Frits.Hulsteijn@vitens.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft een ongeldig karakter ingevoerd '€' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.