Solliciteer nu Pijl rechts

Senior monteur water

Standplaats
Vanuit huis
Aantal uren
40 uur
Educatie
MBO
Afdeling
Netbeheer & Leveren
Salaris
Maximaal € 46.200 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

“Als senior monteur bij Vitens werk je samen met 1.400 collega’s met passie voor water. Wij garanderen 24 uur per dag water van topkwaliteit voor iedereen op elke plaats. Wist je dat hier bijna 50.000 kilometer waterleidingen voor nodig is? (Spoed)reparaties bij klanten, onderhoud en het verhelpen van storingen: dit levert iedere dag weer uitdagingen op, waarbij een beroep wordt gedaan op jouw vakmanschap, creativiteit en doorzettingsvermogen. We denken samen na over het toepassen van de nieuwste technieken, waardoor we nog slimmer en klantgerichter kunnen werken. Dit doen we met zo'n 180 collega's in de buitendienst, ruim 100 collega's in de binnendienst en 14 collega's op de afdeling Logistiek en Materieel. Samen werken we in 1 van de 5 kernprocessen van onze organisatie.”

Bekijk in deze video hoe onze monteurs Mitchel en Zaïd te werk gaan!

De functie

In de functie van Senior monteur werk je vanuit huis. Je onderhoudt het leidingnet en lost storingen aan het waterleidingnet op, 24 uur per dag 7 dagen per week. Dit betekent dat je naast de dagdiensten ook met regelmaat ingezet wordt in de storingsdiensten. Wij zoeken een collega die zich kan aanpassen in een snel veranderende omgeving, flexibel is en collegialiteit voorop heeft staan. Je bent bereid om langer door te werken als het werk dit vraagt, ook als dit buiten de reguliere werktijden is. Je realiseert je dat je er soms alleen voor staat om lastige problemen op te lossen. Dit zie je juist als een uitdaging. Je bent in staat om accuraat, klantvriendelijk en met vakmanschap te werken. In je werk draag je een grote bijdrage aan de maatschappij waarin we leven, in jouw werk staat de volksgezondheid voorop!

Kennis en vaardigheden

 • Je hebt een afgeronde BBL 3 opleiding op het vakgebied Gas, Water, Warmte of vergelijkbare opleiding;
 • Je bent in het bezit van een VCA plus specifieke arbo-trainingen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B+E;
 • Je hebt affiniteit met computergebruik;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast ben je resultaatgericht, klantgericht en nauwkeurig;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je spreekt goed nederlands;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Overijssel;
 • Je bent bereid om wacht- en storingsdienst te draaien.

Arbeidsvoorwaarden

 • De functie van Senior Monteur is ingedeeld in schaal 7 (max. € 3.159,- bruto per maand) van de WWB cao. De functie van Monteur is ingedeeld in schaal 6 (max. € 2.927,- bruto per maand) van de WWB cao. Per 1 januari 2020 komt hier nog eens 2,5% cao verhoging bovenop!
 • Verder kent Vitens een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van circa 22%. Dit budget wordt maandelijks aan je uitgekeerd, tenzij je bijvoorbeeld extra vrije dagen koopt of spaart voor uitbetaling op een moment later in het jaar. Onderdeel van dit budget zijn je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Bij Vitens beschik je standaard over 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast beschik je over een inzetbaarheidsbudget ter hoogte van 52 uur waarmee je de balans tussen werk- en privé kunt optimaliseren.
 • Vitens stimuleert jouw ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden en kent daarnaast voor iedere medewerker een Employability Budget ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook heb je de mogelijkheid om in dit kader jouw expertise in te zetten bij internationale projecten in ontwikkelingslanden via Vitens Evides International;
 • Vanuit jouw functie als (senior) monteur werk je flexibel in de regio en is jouw standplaats vanuit huis/mobiel. De benodigde middelen zoals een smartphone, laptop en monteursbus (voor alleen zakelijke kilometers) worden beschikbaar gesteld;
 • Bij Vitens heb je een pensioenregeling bij ABP met ruime werkgeversbijdrage.

Bijzonderheden

 • Overwegen we na de sollicitatieprocedure om jou een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.
 • Voor meer informatie over deze vacature kan je terecht bij Frits Hulsteijn via 0651173590 of Frits.Hulsteijn@vitens.nl.

Solliciteren

Interesse? Stuur je motivatie met cv uiterlijk 18 december 2019 in via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. We kijken uit naar je reactie!

 

Over het bedrijf

Vitens is met ruim 5,7 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft een ongeldig karakter ingevoerd '€' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.