Monsternemer (Midden-Nederland)

Standplaats
Mobiel/vanuit huis
Aantal uren
40 uur
Educatie
MBO
Afdeling
Laboratorium
Salaris
Maximaal € 38.700 bruto per jaar incl. FAB

Het Team

Het team Monsterneming is onderdeel van het Laboratorium en draagt zorg voor het nemen van monsters en het uitvoeren van veldanalyses. Onze primaire opdrachtgever is het waterbedrijf, daarnaast worden diverse werkzaamheden uitgevoerd voor externe klanten.

 

Het werkgebied van de monsternemers is verdeeld in gebieden met steunpunten. De monsternemers wonen en werken in de omgeving van een steunpunt en beëindigen de werkdag dagelijks op een steunpunt. Het Laboratorium beschikt over steunpunten in De Meern, Duiven, Enschede, Hoogblokland, Leeuwarden en Zwolle.

 

Binnen het team werken momenteel 29 monsternemers en 2 coördinatoren monsterneming.

De Functie

Als monsternemer ben je verantwoordelijk voor het nemen en aanleveren van representatieve (water)monsters en het uitvoeren van veldanalyses.

 

Je voert chemische, fysische en (micro)biologische monsternemingen en veldanalyses uit op locatie voor Vitens (op productiebedrijven, in waterwingebieden en bij consumenten) en/of voor externe klanten binnen de kaders van het gehanteerde kwaliteitssysteem (ISO 17025) en het vastgestelde beleid.

 

Binnen deze kaders en de met klanten gemaakte afspraken heb je de vrijheid om te improviseren en onvoorziene situaties het hoofd te bieden. Bij afwijking overleg je met de coördinator monsterneming en/of het team Logistiek.

Kennis en vaardigheden

Je bent nauwkeurig in de uitvoering van werkzaamheden, stelt prioriteiten en komt gemaakte afspraken na. Je streeft gemeenschappelijke doelen na, je wisselt informatie en ideeën uit met collega’s, je bent stressbestendig en klantgericht. Je bent in staat flexibel te zijn bij veranderende eisen/omstandigheden en je werkt actief aan je eigen ontwikkeling.

 

Opleiding: Middelbaar Laboratoriumonderwijs/MBO Laboratoriumtechniek

Specifiek: Monsternemer Waterbedrijf

Ervaring: Minimaal 2 jaar Laboratorium of op gebied van drinkwaterkwaliteit

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 5. Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (circa 20%). Daarnaast krijg je de beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget van € 1000 per drie jaar en extra verlof in de vorm van een Inzetbaarheidsbudget.

 

In deze functie krijg je de beschikking over een bedrijfswagen, laptop/tablet, PDA en smartphone.

 

Het verrichten van standaard consignatiediensten maakt onderdeel uit van de functie.

Je hebt geen vaste standplaats (mobiel/vanuit huis), je werkt op locatie in Midden-Nederland, incidenteel ook daarbuiten.

De werkdag start op moment van vertrek vanaf huis en eindigt op moment van vertrek vanaf steunpunt (De Meern).

Bijzonderheden

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om jou een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.

 

Solliciteren

Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel Smit, Teammanager Monsterneming via e-mail marcel.smit@vitens.nl of telefoon 06-30172098.

 

Stuur je CV met motivatie uiterlijk 22 maart naar Marcel Smit via onderstaande sollicitatieknop.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.