Medior HR adviseur

Standplaats
Zwolle en Leeuwarden
Aantal uren
32 uur
Educatie
Academisch
Afdeling
HR
Salaris
Maximale uitloop tot € 68.098 bruto per jaar incl. 23% flexibel arbeidsvoorwaarden budget

De uitdaging

5,6 miljoen klanten voorzien wij dag en nacht van veilig en lekker kraanwater. Dit doen wij samen met 1400 medewerkers. Dat kan alleen als onze collega’s op de juist plekken zitten, het beste uit zichzelf en elkaar halen en goed in hun vel zitten. Een mooie uitdaging voor de medior HR Adviseur die wij zoeken.

Het team HR Advies wordt gevormd door medior en senior HR Adviseurs (8). Dit team is onderdeel van de afdeling HR binnen Vitens. De afdeling HR bestaat daarnaast uit de teams Beleid & Expertise, HR Service Center en Veiligheid & Gezondheid met in totaal circa 25 professionals.

De functie

Vanuit je rol als partner in business adviseer je het management met impact in hun verantwoordelijkheden als integrale managers op het vlak van mens, organisatie en verandering. Hierin schakel je gemakkelijk tussen zowel operationele activiteiten als advies op tactisch en strategisch niveau.

Daarbij is jouw gevoel voor (organisatie)sensitiviteit goed ontwikkeld. Je bent al aardig op weg om in je advisering de doelstellingen van zowel Vitens, het Laboratorium (Lab), Winnen & Zuiveren (W&Z) als die van HR op een natuurlijke wijze laten samenvloeien.

Met een grote mate van zelfstandigheid adviseer je het Lab en je bent onderdeel van dit MT. Bij het Lab lever je een bijdrage aan projecten vanuit jouw vakgebied. Bij W&Z werk je samen met een senior HR adviseur. Het HR domein van Vitens waarvoor jij binnen jouw processen een bijdrage levert zijn; Vitens DNA, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, modernisering van arbeidsvoorwaarden en vraagstukken op gebied van leiderschap- en teamontwikkeling. Volop werk aan de winkel dus!

Jouw persoonlijkheid is minstens zo belangrijk om succesvol te zijn. Dit betekent dat je stevig in je schoenen staat en zaken doortastend, met fris vakmanschap en enthousiasme aanpakt.

Kennis en vaardigheden

Je moet wel wat kunnen om in ons team aan de slag te gaan. We verwachten van onze HR professionals dat ze met energie, enthousiasme en plezier werken in hun business. We practise what we preach! Bovendien staat de interne klant voorop. Dat betekent dat je continu op zoek bent naar de vraag achter de vraag, je goed gevoel hebt voor verhoudingen en consequenties van je handelen overziet. En met zoveel verschillende mensen en vragen waarmee je in aanraking komt, zit flexibiliteit je in de genen. Je bent goed in het concreet maken van zaken en hands on aan de slag gaan en tegelijkertijd ben je in staat een gedegen analyse te maken en een vraagstuk naar een hoger niveau te brengen.

We verwachten ook dat je bewezen ervaring en kennis meebrengt. We zoeken iemand met WO- opleiding bij voorkeur in de vakrichting, aangevuld met HRM gerelateerde cursussen, opleidingen en trainingen. Daarnaast heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring binnen een HR Advies functie en je bent toe aan een 2e loopbaanstap. Je hebt een gezonde ambitie en de wil en potentie om je verder te ontwikkelen en door te groeien

Arbeidsvoorwaarden

Het fulltime maandsalaris bedraagt bij aanvang ca. €3.300,00 tot €3.600,00 o.b.v. 40 uur per week. In de toekomst is salarisgroei in deze functie mogelijk tot ca. €4.729,00. Voorts bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruim 23% Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget, persoonlijk opleidingsbudget,  mobiliteitsbudget, smartphone en een laptop. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden

Je standplaats is Zwolle maar voor jouw werkzaamheden voor het Laboratorium zul je 1 of 2 dagen per week in Leeuwarden werkzaam zijn. Wij werken flexibel, zowel in tijd als plaats.

Als we na de sollicitatieprocedure overwegen om jou deze functie aan te bieden, dan volgt een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie


Interesse?

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat P&O Partner de voorselectie van kandidaten zal verzorgen.

 

Indien je vragen hebt over deze vacature kun je contact opnemen met:

P&O partner: Patrick Dybiona of Jan-Willem van den Dungen

te bereiken via: 0346 - 55 41 91 / cv@popartner.nl

www.popartner.nl

 

 

 


Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend. Ook bemoeien we ons nadrukkelijk met maatschappelijke discussies over water. Zodat we ook in de toekomst onze klanten kunnen blijven voorzien van schoon en lekker kraanwater.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '<', '>', '%' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.