Medewerker Logistiek

Standplaats
Lelystad
Aantal uren
40 uur
Educatie
Mbo opleiding
Afdeling
Logistiek en Materieel
Salaris
Maximaal €35.000 bruto per jaar (incl. FAB)

De uitdaging

Onze 50.000 kilometer aan waterleidingen gaan natuurlijk niet eeuwig mee. We moeten continu leidingen vervangen omdat ze lek of oud zijn, of leidingen aanleggen in nieuwe woonwijken. Onze monteurs zorgen hiervoor, maar al hun materialen moeten wel ergens vandaan komen. En daar is afdeling Logistiek voor! Voor dit team zijn we op zoek naar een nieuwe collega: een Medewerker Logistiek.

 

Als Medewerker Logistiek heb je een uitdagende verantwoordelijkheid, maar gelukkig doe je het niet alleen. Samen met een team van 12 collega’s zorg je ervoor dat al het materiaal dat we binnen Vitens nodig hebben vanuit ons Logistiek Centrum zo efficiënt mogelijk op de goede plek is. Dit is enorm belangrijk, want anders hebben onze collega monteurs niet de juiste gereedschappen of materialen en kan het zo zijn dat onze klanten zonder water komen te zitten.


De functie

We zoeken dus iemand met logistiek talent die ons team wil versterken. Beschouw het magazijn als je eigen winkel. Je vindt het leuk om orders te picken, materialen in ontvangst te nemen, controleren en weer verzenden. Hiervoor is het belangrijk dat je netjes en georganiseerd werkt en resultaatgericht bent. En natuurlijk ben je klantgericht!


Kennis en vaardigheden

We zoeken iemand met een VMBO diploma en werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding Magazijnmedewerker en je hebt al vier jaar werkervaring. Je interesseert je voor techniek en je hebt een heftruckcertificaat.

 

Aangezien onze klanten dag en nacht water moeten hebben, staan wij nooit stil. Daarom draaien we wacht- en storingsdiensten en is het belangrijk dat je binnen 60 minuten in Lelystad kan zijn.

Arbeidsvoorwaarden

  • Vitens stimuleert persoonlijke ontwikkeling en wij bieden je uitdagende werkzaamheden.
  • De functie is ingedeeld in schaal 4. Verder kent Vitens een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van circa 22%. Dit budget wordt maandelijks aan je uitgekeerd, tenzij je bijvoorbeeld extra vrije dagen koopt of spaart voor uitbetaling op een moment later in het jaar. Onderdeel van dit budget zijn je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
  • Bij Vitens beschik je standaard over 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast beschik je over een inzetbaarheidsbudget ter hoogte van 52 uur waarmee je de balans tussen werk- en privé kunt optimaliseren.
  • Bij Vitens heb je een pensioenregeling bij ABP met ruime werkgeversbijdrage.

Solliciteren

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton en upload je CV en motivatie uiterlijk 21 december 2018.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Teammanager Logistiek, Gerard Bijeman: gerard.bijeman@vitens.nl 0651083542.

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend. Ook bemoeien we ons nadrukkelijk met maatschappelijke discussies over water. Zodat we ook in de toekomst onze klanten kunnen blijven voorzien van schoon en lekker kraanwater.


Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.