Leerling Monteur Water - Regio Veluwe

Standplaats
Vanuit huis
Aantal uren
40 uur
Educatie
Vmbo-techniek
Afdeling
Netbeheer & Leveren
Salaris
Minimum salaris + 10%

De uitdaging

“Ik werk als monteur bij Vitens samen met 1400 collega’s met passie voor water. We hebben van drinkwater ons vak gemaakt. Een vak dat complexer is dan je denkt. Wij garanderen namelijk 24 uur per dag water van topkwaliteit voor iedereen op elke plaats. Wist je dat hier 50.000 kilometer waterleidingen voor nodig is? (Spoed)reparaties bij klanten, onderhoud en het verhelpen van storingen: dit levert iedere dag weer uitdagingen op, waarbij er een beroep wordt gedaan op mijn creativiteit en doorzettingsvermogen. We denken samen na over het toepassen van de nieuwste technieken, waardoor we nog slimmer en klantgerichter kunnen werken. Ik leer enorm veel en geen enkele dag is hetzelfde” - Monteur Water bij N&L

De functie

In deze functie wordt je opgeleid tot Monteur water. Vanuit deze functie onderhoudt je het leidingnet en los je storingen aan het waterleidingnet op, 24 uur per dag 7 dagen per week. Dit betekent dat je naast de dagdiensten ook met regelmaat ingezet wordt in de storingsdiensten, ook buiten kantoortijden, uiteraard met vergoeding. Wij zoeken een collega die leergierig is, zich kan aanpassen in een snel veranderende omgeving, flexibel is en collegialiteit voorop heeft staan. Je bent bereid om langer door te werken als het werk dit vraagt, ook als dit buiten de reguliere werktijden is. Je realiseert je dat je er soms alleen voor staat om lastige problemen op te lossen. Dit zie je juist als een uitdaging. Je bent in staat om accuraat, klantvriendelijk en met vakmanschap te werken. In je werk draag je een grote bijdrage aan de maatschappij waarin we leven, in jouw werk staat de volksgezondheid voorop!

Als leerling monteur wordt je begeleid door een ervaren monteur en ga je twee jaar lang één dag per week naar school. Daarna ben je monteur water op mbo-niveau 2 of 3.

Kennis en vaardigheden

  • Je hebt je vmbo diploma – techniek behaald en wilt je graag door ontwikkelen naar de functie van monteur in een leer/werk traject op mbo niveau 2 of 3;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B+E;
  • Je hebt affiniteit met computergebruik;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast ben je resultaatgericht, klantgericht en nauwkeurig;
  • Je spreekt goed Nederlands;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Veluwe.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een unieke kans als je vmbo-techniek hebt gedaan en verder wilt leren in de praktijk. Je wordt begeleid door een ervaren monteur en je gaat één dag per week naar school. Dit door Vitens betaalde leertraject duurt twee jaar. Daarna ben je monteur water op mbo-niveau 2 of 3. Je verdient vanaf het begin al 10% meer dan het minimumloon. Bij goed functioneren bieden we je een vaste baan.

Bijzonderheden

  • Overwegen we na de sollicitatieprocedure om jou een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken en jouw diploma(’s) en cijferlijst(en) nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.
  • Voor meer informatie over deze vacature kan je terecht bij Brigit Tijkotte via 0653118561 of Brigit.Tijkotte@vitens.nl.

Solliciteren

Wij zien jouw CV met motivatiebrief graag voor 14 mei 2018 tegemoet via de sollicitatie button onderaan deze pagina

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.