Adviseur risicomanagement / senior auditor

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
Hbo
Afdeling
Audit & Advies
Salaris
Maximaal € 69.000,- bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

De adviseur risicomanagement / senior auditor is werkzaam binnen het team Audit & Advies. Dit team bestaat momenteel uit 5 collega’s (1 teammanager en 4 kwaliteitsadviseurs) en maakt onderdeel uit van de afdeling Finance & Control (in totaal circa 45 medewerkers). Audit & Advies draagt bij aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen van Vitens door het ontwikkelen, implementeren, beheren en borgen van het kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001:2015) en de interne risicobeheersings- en controlesystemen (risicomanagement). Tevens draagt het zorg voor de toetsing van bedrijfsprocessen op kwaliteitsaspecten en risicobeheersing (interne auditing). De komende jaren zal meer nadruk komen te liggen op organisatiebreed risicomanagement en ‘in control’-zijn. Aan het team Audit & Advies de uitdaging om daarin een centrale, coördinerende rol te gaan vervullen. De kerntaken van het team bestaan daarnaast uit het stimuleren van de organisatie tot continue procesverbetering alsmede het op basis van zijn expertise adviseren van het management op het gebied van kwaliteits- en risicomanagement (waaronder de administratieve organisatie en interne beheersing [AO/IB]).

De functie

In deze functie ben je veelal bezig met het uitvoeren van interne audits. Je voert volgens een zelfstandig opgesteld werkplan op gestructureerde wijze audits uit op bedrijfsprocessen, beheersmaatregelen en actuele thema’s. Jij wordt enthousiast van een overkoepelende rol binnen de organisatie en je weet als geen ander om te gaan met verschillende stakeholders en een grote verscheidenheid aan bedrijfsprocessen en thema’s. Over de uitgevoerde audits rapporteer je aan de verantwoordelijke eerstelijnsmanager en de directie. In navolging daarop vervul je een belangrijke rol om de voortgang van voorgenomen verbeteracties te monitoren en op een inspirerende wijze te stimuleren. Als adviseur risicomanagement / senior auditor bied je, in lijn met het organisatiebreed beleid voor integraal risicomanagement, ondersteuning bij de inrichting en uitvoering van risicomanagementprocessen gericht op het doeltreffend realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Aan jou de uitdaging om met jouw communicatieve vaardigheden gevraagd en ongevraagd advies te geven aan het management over gesignaleerde verbetermogelijkheden op het gebied van kwaliteits- en risicomanagement. Je neemt tevens proactief deel aan multidisciplinaire projecten en werkgroepen waarin jij met jouw expertise het verschil kan maken.

Kennis en vaardigheden

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in bedrijfskundige of –economische richting.
  • Je beschikt over aantoonbare kennis op de aandachtsgebieden: risicomanagement, auditing en kwaliteitszorg.
  • Voor een juiste en evenwichtige samenstelling van ons team zijn we voor deze vacature specifiek op zoek naar een kandidaat met aantoonbare specialistische kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement (waaronder AO/IB).
  • Je hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring als auditor bij een (middel-)grote, commerciële organisatie.
  • Je hebt de intrinsieke motivatie om continu te excelleren en jezelf te ontwikkelen. Je bent te omschrijven als een resultaatgericht en accuraat persoon.
  • Je weet stakeholders op een passende wijze te overtuigen en je beschikt over organisatiesensitiviteit en analytisch vermogen. Je bent tevens in staat om je op managementniveau stevig en positief kritisch op te stellen.

Arbeidsvoorwaarden

Je standplaats is Zwolle met mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Het betreft een vacature met intentie tot vast dienstverband. De functie is ingedeeld in schaal 11 (max. € 4.729,- bruto per maand) van de WWB CAO. Indicatie voor het bruto maximum jaarsalaris inclusief ons flexibel arbeidsvoorwaarden budget (circa 22%) bedraagt € 69.000,-. De aard van de functie vraagt bereidheid om te reizen binnen het Vitens-werkgebied. Daarvoor krijg je de beschikking over een auto van de zaak (bestemd voor zakelijk gebruik).

Bijzonderheden

  • Een assessment kan tevens onderdeel uitmaken van de werving- en selectieprocedure.
  • Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hugo van Schie, teammanager Audit & Advies. Dit kan per email via hugo.vanschie@vitens.nl of telefonisch: 06-10857350. Mocht je vragen hebben over de procedure dan mag je contact opnemen met Miriam Geuzendam, HR adviseur via miriam.geuzendam@vitens.nl

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur je motivatie met cv uiterlijk 9 januari 2017 naar hugo.vanschie@vitens.nl

Over Vitens

Vitens zorgt iedere dag voor betrouwbaar drinkwater uit de kraan. Het winnen, zuiveren, transporteren en leveren van water tegen zo laag mogelijke kosten is onze kerntaak. Wat ons daarbij drijft is dat klanten tevreden zijn over ons water en onze dienstverlening.

Maar Vitens gaat verder. We willen water voor mensen laten werken. Door te zorgen voor een voortreffelijke dienstverlening en betrouwbare informatieverstrekking. We zoeken voortdurend naar verbeteringen waar iedereen zijn voordeel mee kan doen: de klant, het milieu, de economie en de maatschappij. We gaan nationaal en internationaal de dialoog aan over de rol van drinkwater en over thema’s als duurzaamheid en innovatie.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '<', '>', '%' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.