Senior Functioneel Beheerder Laboratorium

Standplaats
Leeuwarden
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
Laboratorium
Salaris
Maximaal €52.000 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Het Laboratorium bewaakt voor Vitens en haar externe opdrachtgevers de (drink)waterkwaliteit van productielocaties, het distributienet tot aan de levering en de risicovolle binnen installaties. Vitens evolueert van een traditioneel drinkwaterbedrijf naar een data driven organisatie, dit betekent dat ICT en innovatie alleen maar belangrijker worden de komende jaren. Dit zelfde geldt voor het laboratorium. Het team bedrijfsbureau, waartoe de Functioneel Beheerder behoort, is onderdeel van de afdeling Laboratorium binnen Vitens. Het team bedrijfsbureau adviseert de interne en externe klant op het gebied van waterkwaliteitsanalyses en resultaten. Een van systemen die dit mogelijk maakt is ons Laboratorium Infomatie Management Systeem (LIMS). 

De functie

De Senior Functioneel Beheerder LPA  is verantwoordelijk voor het realiseren van een ongestoord en optimaal gebruik van informatiesystemen door het voorkomen en oplossen van incidenten, problemen en beantwoorden van vragen over functionaliteiten. Je inventariseert en specificeert de gewenste en noodzakelijke aanpassingen in systemen voor een optimale procesgang. Hiernaast stem je de werking van informatiesystemen af op zowel de interne als de externe (klant)wensen. Je begeleid de implementatie van functionele wijzigingen en onderhoud. Tenslotte neem je deel aan innovatieve projecten op het gebied van informatievoorziening en procesoptimalisatie en adviseer je over het oplossen van informatievraagstukken.

Kennis en vaardigheden

Onze ideale kandidaat ziet er als volgt uit:

  • Je hebt een hbo-diploma op het vakgebied ICT aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring in het uitvoeren van beheertaken;
  • Vakkennis en deskundigheid op het gebied van LIMS, MES, ORACLE en SQL is een pre;

  • Je hebt affiniteit met logistieke- en laboratoriumprocessen;

  • Je bent een kritische en een stevige gesprekspartner voor het eerste management.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 9 (max. € 3.701,- bruto per maand) van de WWB cao; Verder kent Vitens een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van circa 22%. Dit budget wordt maandelijks aan je uitgekeerd, tenzij je bijvoorbeeld extra vrije dagen koopt of spaart voor uitbetaling op een moment later in het jaar. Onderdeel van dit budget zijn je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

 

Bij Vitens beschik je standaard over 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast beschik je over een inzetbaarheidsbudget ter hoogte van 52 uur waarmee je de balans tussen werk- en privé kunt optimaliseren.

 

Vitens stimuleert jouw ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden en kent daarnaast voor iedere medewerker een Employability Budget ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook heb je de mogelijkheid om in dit kader jouw expertise in te zetten bij internationale projecten in ontwikkelingslanden via Vitens Evides International.

 

Diverse mogelijkheden om thuis of op onze verschillende kantoren flexibel te werken is onderdeel van het werken bij Vitens. De benodigde middelen zoals een smartphone en laptop worden beschikbaar gesteld.

 

Bijzonderheden

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om je een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit nagaan, je CV checken, navraag doen bij referenten en je diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig bekijken. Daarnaast vragen we je om een Verklaring omtrent het Gedrag te overleggen. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.  Voor nadere informatie omtrent de functie kan je contact opnemen met Mark Kiestra (Teammanager Microbiologie) via mark.kiestra@vitens.nl of 0623103765.

Solliciteren

De vacature wordt extern begeleid door recruitment dienstverlener Sterksen (www.sterksen.com).

Stuur jouw CV met motivatie naar Danny Jansen, met het emailadres danny.jansen@sterksen.com

Voor vragen kun je contact opnemen met Danny Jansen, telefoonnummer: 06-81335523

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Hiermee verbeteren wij de website en onze service. Meer info: privacy statement.