Coördinator Planning en Monitoring Klant en Facturatie

Standplaats
Arnhem
Aantal uren
40
Educatie
HBO
Afdeling
Klant & Facturatie
Salaris
€ 60.000 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Wat doe je als ruim 7 miljoen klanten aan je gebonden zijn? Als ze geen keuze hebben voor hun drinkwaterleverancier? Precies! Dan zorg je extra goed voor ze. En dat is waar we bij afdeling Klant & Facturatie iedere dag hard aan werken. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, Zowel onze Vitens klanten, als de ruim 1,4 miljoen Evides klanten waar we de klantenservice voor leveren. Juist omdat onze klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor hen. Om dit te kunnen doen moeten ruim 225 vaste medewerkers en inleenkrachten op het juiste moment paraat staan. We zoeken een collega die ons helpt en adviseert over een optimale capaciteitsplanning.

De functie

Met een team van 3 mensen bent je verantwoordelijk voor het optimaal opstellen en beheren van de capaciteitsplanningen (korte en lange termijn) van de front- en backoffice. Je bent de sparringpartner voor het afdelingsmanagement operatie en adviseert op basis van de door jou gemaakte analyses over inzet (opleidingen, projecten, etc.), capaciteit (instroom, uitstroom, etc.) en kosten. Ook behoort het analyseren van en het rapporteren over complexe verkeerstromen en processen met betrekking tot workforce management tot je taken. Als coördinator planning en monitoring KF rapporteer je aan de teammanager Bedrijfsbureau KF.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een kandidaat die aansluiting vindt bij onze kernwaarden. Wat we graag in je drive en motivatie willen terug zien zijn aspecten die wij herkennen als fris vakmanschap, grensverleggend en relevant voor de klant.

 

Je bent enthousiast, analytisch sterk en resultaatgericht. Je kunt goed samenwerken, bent communicatief sterk en een stevige sparringpartner voor het teammanagement operatie. Ook ben je stressbestendig.

 

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, inhoudelijke kennis van WorkForce Management en 3-5 jaar WFM ervaring. Ook is een goede kennis van Excel en WFM-tools een must.

Bijzonderheden

Je standplaats is Arnhem. De functie is ingedeeld in salarisschaal 10 met een salarisindicatie tussen 2.924 en 4176 euro per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Daarnaast kent Vitens een aantrekkelijk secundair pakket, zoals een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget, Inzetbaarheidsbudget en Employabilitybudget, ruime verloftoekenning en er is veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling.
Het betreft een baan voor 40 uur per week. Een 32-urige werkweek is bespreekbaar.

 

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren

Stuur je CV en motivatie voor 1 september a.s. via onderstaande sollicitatiebutton naar Dinie Nijland. Voor vragen kun je contact opnemen met Arnoud van Esch (Arnoud.vanEsch@Vitens.nl of 06-19279855).

Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is.

 

Vitens is volop in ontwikkeling om haar strategische doelen te behalen. Denk jij dat jij hieraan een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '<', '>', '%' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.