Controller

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
Finance & Control
Salaris
Maximaal € 61.000 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Om binnen Vitens succesvol te kunnen zijn, zijn we op zoek naar een kandidaat die aansluiting vindt bij onze kernwaarden. Wat we graag in je drive en motivatie willen terug zien zijn aspecten die wij herkennen als fris vakmanschap, grensverleggend en relevant voor de klant. Wij zijn binnen de afdeling Finance & Control op zoek naar een controller met als aandachtsgebied Netbeheer & Levering/Facilitair Management. Netbeheer & Leveren is verantwoordelijk voor “het schoon en werkend houden van het leidingnet” zodat Vitens drinkwater van topkwaliteit kan leveren. Het water blijft tijdens het transport van uitstekende kwaliteit en wordt geleverd onder voldoende druk, ieder uur van de dag, voor al onze klanten in het voorzieningsgebied. Facilitair Management draagt zorg voor het beheer van kantoren, overig vastgoed en het wagenpark. Binnen Facilitair Management vallen ook inkoop en digitale informatievoorziening. De aandachtsgebieden kunnen op termijn rouleren.

 

De afdeling Finance & Control

De afdeling Finance & Control is verantwoordelijk voor de Planning & Control cyclus binnen Vitens. De afdeling draagt zorg voor een juiste, volledige en geactualiseerde financiële administratie, zodanig dat het management inzicht krijgt in de performance van enerzijds onderdelen van Vitens alsook de totale organisatie. De afdeling Finance en Control bestaat uit een team van ruim 45 medewerkers. Ons mission statement is: "Samen cijfers betekenis geven". Dit willen we realiseren door betrouwbaar en objectief te informeren en vanuit onze expertise (soms dwingend) te adviseren. Onze kernwaarden daarbij zijn: vertrouwen, verbinding en uitdaging. Dit schept hoge verwachtingen!

De functie

Als controller ondersteun je de Businesscontroller en Teammanagers van je aandachtsgebieden bij het ontwikkelen, besturen, beheersen en verbeteren van de informatievoorziening. Je draagt bij aan het realiseren van bedrijfs- en procesdoelstellingen en ondersteunt de besluitvorming door het uitvoeren van bedrijfseconomische calculaties. Aan jou de uitdaging om de consequenties te beoordelen voor de planning en realisatie van budgetten van de teams en investerings- en exploitatie projecten. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het beoordelen van de betrouwbaarheid van de informatievoorziening en interne beheersing (AO/IB). Je krijgt energie van het gevraagd en ongevraagd adviseren aan de Teammanagers en de Business Controller.

Kennis en vaardigheden

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, controlling of accounting;
  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring op vergelijkbaar niveau in een (middel)grote organisatie;
  • Je staat voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent resultaatgericht, gedreven, je kunt goed analyseren en plannen en je bent zorgvuldig;   
  • Je weet als geen ander te verbinden, zoekt het management op, je bent gericht op samenwerking en je werkt klantgericht (maar niet klant gezwicht). Het management ziet je echt als sparringpartner. Samen cijfers betekenis geven zit in je genen. Je verliest hierbij je onafhankelijke rol niet uit het oog en bent niet bang voor weerstand;
  • Je levert werk van hoog kwaliteitsniveau. Flexibel en zelfstandig werken is je toevertrouwd en je voelt je prettig bij outputgerichte aansturing.

Arbeidsvoorwaarden

Je standplaats is Zwolle. Er zijn ruime mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats.
Wij bieden een afwisselende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. De functie is ingedeeld in schaal 10 (max. € 4.176,- bruto per maand) van de WWB CAO. Het maximum bruto jaarsalaris inclusief ons flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (ca. 22%) bedraagt ca. € 61.000. Bij Vitens stel je met het Flexibele Arbeidsvoorwaarden Budget zelf je pakket arbeidsvoorwaarden vast dat het meest past bij jouw situatie.
We bieden je ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling en krijg je de beschikking over een persoonlijk Employabilitybudget. Het betreft een vacature met intentie tot vast dienstverband.

Bijzonderheden

Overwegen we na de sollicitatieprocedure om je een functie aan te bieden? Dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en CV checken door vorige werkgevers te benaderen en je diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integer en betrouwbare organisatie. Tevens kan een assessment onderdeel zijn van deze procedure.


Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan jouw CV met motivatie voor 9 oktober 2017 naar Phini Kimman, management secretaresse van Finance & Control. 
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Businesscontroller Jasper van Leeuwen (06-20544469 of jasper.vanleeuwen@vitens.nl)

Over Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend. Ook bemoeien we ons nadrukkelijk met maatschappelijke discussies over water. Zodat we ook in de toekomst onze klanten kunnen blijven voorzien van schoon en lekker kraanwater.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.