Contractmanager O&A

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO
Afdeling
Ontwerp & Aanleg, Bedrijfsbureau
Salaris
Maximaal € 61.000 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Iedere dag wordt er in Nederland volop ontwikkeld en gebouwd, zoals nieuwe woonwijken, snelwegen en andere grote infraprojecten. Dit betekent dat wij continu onze drinkwaterinfrastructuur moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat al onze klanten 24/7 veilig en lekker drinkwater uit de kraan krijgen. Daarom werkt onze afdeling Ontwerp & Aanleg voortdurend aan het aanleggen van nieuwe leidingen en het verleggen van bestaande. Daarnaast vinden bij de bovengrondse infrastructuur (de productiebedrijven van Vitens) renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats. Om ons hierbij te helpen zijn we op zoek naar een Contractmanager.
We zijn een professionele projectorganisatie, waarbinnen de samenwerking met onze ketenpartners belangrijk is. We zoeken dan ook collega’s die gezamenlijk resultaat willen neerzetten, standvastig zijn, passie hebben voor hun vak én onze klanten.

Het team Bedrijfsbureau faciliteert medewerkers en management van de gehele afdeling Ontwerp & Aanleg om projecten en processen professioneel, voorspelbaar en volgens verwachtingen en afspraken met onze ketenpartners te realiseren.
Het Bedrijfsbureau heeft een ondersteunende, adviserende en toetsende rol hebben richting de overige teams van O&A op verschillende vakgebieden. Om dit te realiseren zijn wij dus op zoek naar een contractmanager.


De functie

Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren, ontwikkelen, inrichten, nakomen en optimaal benutten van de contractuele afspraken tussen externe en/of interne leveranciers (al dan niet vastgelegd in Service Level Agreements (SLA's)) met betrekking tot het realiseren van infrastructurele projecten en processen. Je richt je hierbij specifiek op leveranciers op tactisch niveau.
Tevens ben je verantwoordelijk voor het behalen van de, met de contract-eigenaar, afgesproken (financiële) efficiency-doelstellingen en kwaliteitsdoelstellingen in bestaande en nieuw af te sluiten contracten. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de contracteigenaar binnen de afdeling Ontwerp & Aanleg. Je rapporteert aan de Teammanager Bedrijfsbureau.

Kennis en vaardigheden

Om als contractmanager aan de slag te gaan, heb je kennis van en kun je invulling geven aan verscheidende contract- en SLA-vormen. Je hebt kennis van methoden en standaarden op het gebied van contractmanagement, aanbestedingsvormen, inkoop, Vendor strategie, procesgericht werken en projectmanagement.
In deze functie zien we graag iemand met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie gericht op contractmanagement. Tevens meerjarige werkervaring (5 jaar) op het gebied van aansturen en ontwikkelen van klantleverancier relaties op SLA-niveau.
Competenties behorend bij deze functie zijn: onafhankelijkheid, onderhandelen, overtuigen, risicobewust, communiceren.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in schaal 10. Het genoemde bruto jaarsalaris is inclusief een Flexibel Arbeidsvoorwaardenbudget (ca 22%), een persoonlijk opleidingsbudget en een mobiliteitsbudget.

Bijzonderheden

Voor vragen kun je contact opnemen met Leo Brouwer, teammanager Bedrijfsbureau via e-mail leo.brouwer@vitens.nl.
Je standplaats is Zwolle, maar er zijn mogelijkheden om flexibel te werken, zowel in tijd als plaats, daarvoor krijg je een smartphone en laptop. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Solliciteren

Stuur je CV met motivatie voor 1 september 2017 via onderstaande sollicitatiebutton naar Leo Brouwer.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '%', '€' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.