Contractmanager Netbeheer & Levering

Standplaats
Zwolle
Aantal uren
40 uur
Educatie
HBO diploma
Afdeling
Netbeheer en Leveren
Salaris
Voorlopig ingeschaald op: maximaal 60.000 euro bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

Om binnen Vitens succesvol te kunnen zijn, zijn we op zoek naar een kandidaat die aansluiting vindt bij onze kernwaarden. Wat we graag in je drive en motivatie willen terug zien zijn aspecten die wij herkennen als fris vakmanschap, grensverleggend en relevant voor de klant. Je bent ondernemend en creatief in het creëren van draagvlak en het slaan van bruggen. Je bent communicatief vaardig, klantgericht en staat daarbij stevig in je schoenen. Je bent in staat om veranderingen in beweging te zetten en draagt bij aan een constructieve samenwerking.
Herken je je in deze waarden, dan is de functie van contractmanager N&L wat voor jou!

Je functie

Als Contractmanager werk binnen het team Bedrijfsbureau. Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren, ontwikkelen, inrichten, nakomen en optimaal benutten van de contractuele afspraken tussen externe en/of interne leveranciers. Je richt je hierbij specifiek op leveranciers op tactisch niveau. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken efficiency- en kwaliteitsdoelstellingen in bestaande en nieuw af te sluiten contracten. We verwachten van jou een proactieve houding waarbij je gevraagd en ongevraagd advies geeft aan de contracteigenaar binnen de afdeling.

Je Profiel

Je hebt een HBO diploma aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Daarnaast heb je kennis van en kan je invulling geven aan verscheidende contract- en SLA-vormen. Dit betekent dat je kennis hebt van methoden en standaarden op het gebied van contractmanagement, aanbestedingsvormen, inkoop, vendor strategie, procesgericht werken en projectmanagement.

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden. Overige belangrijke competenties zijn onafhankelijkheid, risicobewust en een resultaatgerichte houding.

Vanzelfsprekend vind je je drive en uitdaging in het verder professionaliseren van het contractmanagement samen met jouw teammanager en overige MT-leden.


Arbeidsvoorwaarden

Er is een ruime mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en groei, daar is o.a. een persoonlijk opleidingsbudget voor beschikbaar.
Het gaat om een vacature met intentie tot vast dienstverband.
De functie is ingedeeld in schaal 10 van de WWB cao (max. € 4.176,- bruto per maand). Het maximum bruto jaarsalaris incl. ons flexibel arbeidsvoorwaardenbudget is ca. € 60.000,- (o.b.v. fulltime/ 40 uur). Bij Vitens stel je met het Flexibele Arbeidsvoorwaardenbudget zelf je pakket arbeidsvoorwaarden vast dat het meest pas bij jou situatie.

Bijzonderheden

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een pre-employment screening. Dit betekent dat we jouw identiteit en cv checken door vorige werkgevers te benaderen en jouw diploma’s en cijferlijsten nauwkeurig te bekijken. Daarnaast vragen we je om een integriteitsverklaring en een Verklaring omtrent het Gedrag.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Cor Lievers, Teammanager Bederijfsbureau: cor.lievers@vitens.nl of 06-20723143.

Solliciteren

Herken je jezelf in de functie en profiel? Mail dan uiterlijk 17 februari a.s. je motivatiebrief en cv naar cor.lievers@vitens.nl.

Over Vitens

Vitens zorgt iedere dag voor betrouwbaar drinkwater uit de kraan. Het winnen, zuiveren, transporteren en leveren van water tegen zo laag mogelijke kosten is onze kerntaak. Wat ons daarbij drijft is dat klanten tevreden zijn over ons water en onze dienstverlening.

Maar Vitens gaat verder. We willen water voor mensen laten werken. Door te zorgen voor een voortreffelijke dienstverlening en betrouwbare informatieverstrekking. We zoeken voortdurend naar verbeteringen waar iedereen zijn voordeel mee kan doen: de klant, het milieu, de economie en de maatschappij. We gaan nationaal en internationaal de dialoog aan over de rol van drinkwater en over thema’s als duurzaamheid en innovatie.

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen velden

U heeft ongeldige karakters ingevoerd '<', '>', '%' of '#' U dient een geldig e-mailadres in te voeren
U dient een CV toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf
U dient een motivatie toe te voegen
Max. 3MB: doc(x) of pdf

De website Vitens.com werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.